FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj îl ia pe Alexandru Pașcanu! Mutare spectaculoasă a campioanei

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2019 18:49

CFR Cluj, campioana en-titre a Ligii 1, e foarte aproape să oficializeze o mutare spectaculoasă pe piața transferurilor: s-a înțeles cu fundașul central Alexandru Pașcanu (20 de ani). 

Fotbalistul care din 2016 evolua pentru juniorii lui Leicester a acceptat oferta clujenilor, iar joi va face vizita medicală.

Pașcanu va fi cumpărat definitiv de CFR Cluj, ardelenii urmând să plătească 600.000 de euro celor de la Leicester! În lupta pentru semnătura fundașului a fost și FCSB, dar Pașcanu a acceptat în cele din urmă oferta campioanei, o echipă care oferă în aceste momente mai multă stabilitate.

Pașcanu îndeplinește astfel o condiție esențială: e un jucător U21 de calibru, exact tipul de transfer pe care l-a cerut Dan Petrescu, antrenorul care s-a plâns în repetate rânduri de regula cu doi jucători U21 implementată de FRF începând cu acest sezon.

Alex Pașcanu e om de bază la naționala U21, unde a fost titular în acest an la Europeanul de tineret, competiție la care România a ajuns până în semifinale. 

CFR - FCSB 4-1

FCSB s-a înțeles cu Darius Olaru, fotbalist disputat cu CFR Cluj, însă din acel moment ardelenii le-au suflat roș-albaștrilor alți patru fotbaliști: Burcă, Cestor, Butean și Pașcanu! 

Din informațiile GSP.ro, oferta venită dinspre FCSB a fost mai bună, dar Alexandru și tatăl său au decis să dea curs ofertei de la CFR.

Transferul lui Pașcanu reprezintă cea de-a doua mutare realizată de ardeleni în doar câteva ore: mai devreme, CFR s-a înțeles și cu Golofca, pe care a achitat 250.000 de euro! (Detalii, AICI)

Vezi și: 

Valeriu Iftime confirmă transferul lui Cătălin Golofca la CFR Cluj » Secretul tranzacției: „Sper să se califice în grupe”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  29 August 2019, 13:02
Postat de ciuleavvictorms pe 28 August 2019, 23:30

Ce treba are *** cu prefectura? Barfa e *** netotilor! Nu apar pe nimeni, dar nici nu pot sa laud „specialistii” dezinteresati! Cat despre faliment esti mult mai aproape in toate zonele! Prostia ingroapa Romania (si ***, etc.)!

Ai fost in vizita la palat? Cati euro ai cules de pe jos?

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  28 August 2019, 23:30
Postat de Constantin Mosnegutu pe 28 August 2019, 21:45

Ciobanel cu buza umflata! Iata ca grandomania ta dublata de o lipsa totala de civilizatie ii indeparteaza pe toti de tine. Nimeni nu te mai suporta cu toti banii tai si cu rugile tale de fariseu. Toti te parasesc inclusiv cel de sus. O sa mai aduci oameni la fcsb la sfantu asteapta. Nimeni nu te mai suporta!!! Ia-ti adio de la fotbal si apuca-te serios de oierit ca deja esti in faliment material, moral si, nu mai spun, intelectual!!!

Ce treba are *** cu prefectura? Barfa e *** netotilor! Nu apar pe nimeni, dar nici nu pot sa laud „specialistii” dezinteresati! Cat despre faliment esti mult mai aproape in toate zonele! Prostia ingroapa Romania (si ***, etc.)!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  28 August 2019, 22:24
Postat de calinescu_ pe 28 August 2019, 21:30

PASCANU SARACU E DE LIGA A II-A ....!!! UNDE SA JOACE ??? IN LOCUL LUI VINICIUS , A LUI CESTOR , A LUI BURCA SAU A LUI MURESAN ?????? NICIODATA ...!!!

Pascanu joaca fara probleme in locul lui Burca...ti se pare ca Burca este un fundas de top, este in anturajul nationalei sa nu poata fi inlocuit?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează