FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cătălin Golofca a plecat de la Botoșani și a semnat cu campioana României! Tranzacție de 250.000 de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2019 15:08

Slavia Praga și CFR Cluj se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00, în manșa a doua a play-off-ului Champions League.

  • Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 în tur) e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

Lovitură pe piața transferurilor dată de CFR Cluj chiar înaintea meciului cu Slavia Praga din play-off-ul de Champions League. Oficialii ardeleni au ajuns la un acord cu cei de la FC Botoșani pentru transferul definitiv al mijlocașului Cătălin Golofca!

În vârstă de 29 de ani, Cătălin a plecat în această dimineață de la Botoșani spre Cluj, iar în următoarele ore urmează să fie prezentat oficial la gruparea campioană. Din informațiile pe care GSP.ro le are, clujenii au plătit 250.000 de euro celor de la Botoșani și sunt șanse mari ca acesta să fie folosit chiar în etapa viitoare cu Astra, la Giurgiu.

Acesta a evoluat, de-a lungul carierei, în ligile inferioare, pentru Cetatea Suceava și Rapid CFR Suceava, apoi la FC Botoșani și FCSB. La FCSB a ajuns în vara lui 2017, dar a stat doar o jumătate de an la echipa lui Becali. El a revenit la formația finanțată de Valeriu Iftime la începutul anului 2018.

800.000 de euroeste cota de piață pe care Cătălin Golofca o are în acest moment, conform site-ului transfermarkt.com, aceasta fiind cea mai bună din carieră

Transferul lui Golofca este al treilea pe care CFR îl face de la Botoșani după Mihai Bordeianu și Andrei Burcă. 

În urmă cu trei zile transferul căzuse! Motivul? CFR Cluj a oferit suma de 200.000 de euro pentru Golofca plus 15 la sută dintr-un viitor transfer. Valeriu Iftime a cerut 250.000 de euro, dar ardelenii au acceptat această solicitare, iar mutarea s-a făcut astăzi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
antalmihai
antalmihai  •  28 August 2019, 20:29

La ce Biserica mai merge trompeta asta? Vezi sa nu se mai intilneasca cu oierul!FARISEILOR! MONEY CONTEAZA! O SA FITI PEDEPSITI TOTI, INCLUSIV GOLOVCA!

depeche
depeche  •  28 August 2019, 20:22

"Valeriu Iftime a cerut 250.000 de euro, dar ardeleni au acceptat această solicitare, iar mutarea s-a făcut astăzi." Ardelenii, cu doi de i, repetentilor!

wertusi
wertusi  •  28 August 2019, 20:06
Postat de flipkens pe 28 August 2019, 17:41

Man e 100 de milioane, Morutan 70, iar Coman 140.

ai uitat sa spui moneda Bani ,subdiviziunea leului . Oricum joaca de mai putin

Vezi toate comentariile (24)
Comentează