FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 3-2

EXCLUSIV CFR Cluj, noi acuze INCENDIARE spre Colțescu » Insinuări de pariuri: „Toate meciurile lui sunt scenarii de Tarantino?”

Articol de , - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 15:54

ASTRA - CFR 3-2 // La aproape 24 de ore după terminarea meciului de la Giurgiu, oficialii campioanei CFR Cluj continuă să-l atace pe Sebastian Colțescu 42 de ani, arbitru pe care îl consideră vinovat pentru primul eșec din acest campionat. 

Prin vocea directorului sportiv Bogdan Mara, 41 de ani, ardelenii îl supun pe Colțescu unei noi serii de acuze, insinuând inclusiv o eventuală legătură între pariurile sportive și numărul ridicat de cartonașe și penalty-uri pe care le acordă. 

„Meciul de la Giurgiu confirmă randamentul lui Colțescu, el are nevoie de cartonașe, din moment ce bifează peste un roșu pe meci, ca medie, cu penalty combinat!

Dacă am avea un atacant cu goluri câte cartonșe roșii dă Coltescu, l-am vinde pe 10 milioane! Cele mai multe eliminări provin din câte două galbene. Nu vreau să fiu suspicios, dar nu pot să nu mă întreb cum de toată violența se adună la meciul lui Colțescu! Toate meciurile pe care le arbitrează el sunt scenarii de Tarantino?!”, a declarat Bogdan Mara, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Recordmen la penalty-uri și „roșii!”

În ultimele 10 sezoane, Sebastian Colțescu a arbitrat în 184 de partide în Liga 1, acordând în total 105 cartonașe roșii și 90 de penalty-uri!

Pe lângă meciul Astra - CFR, în care i-a eliminat pe Vâtcă și Camora și a dictat două penalty-uri pentru giurgiuveni, Colțescu a dictat recent un penalty și a eliminat un jucător în partida Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș 0-2, din 19 iulie. 

Vezi și: 

ASTRA - CFR 3-2 // EXCLUSIV Primele măsuri luate de Dan Petrescu după șocul de la Giurgiu: cine „zboară” din echipă + pe cine readuce

Sebastian Colțescu, atacat de oficialii campioanei » Dialog halucinant + Păun s-a dezlănțuit: „Ce e japca asta?”

EXCLUSIV Conducerea campioanei a răbufnit la miezul nopții: „Ce caută un asemenea om în arbitraj? În fotbal e ca în politică, trăim vremuri incredibile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
geogeo
geogeo  •  01 Septembrie 2019, 18:20
Postat de cfrinho pe 01 Septembrie 2019, 17:51

Bati campii. Coltescu ne toaca din 2003, de la CFR-Corvinul 2-4 unde cu chiu vai a fost evacuat din stadion de jandarmi la final. Ghici ghicitoare de ce.

Pe langa cei 8 am uitat de Radu Petrescu care va da fault si cand are caderi de calciu vreun jucator (Adu-ti aminte meciul cu Sibiul de acum vreo cativa ani, cand a cazut portarul vostru desi nu era niciun jucator de la Sibiu mai aproape de 5m si tizul lui Dan a dat fault).

geogeo
geogeo  •  01 Septembrie 2019, 18:17
Postat de cfrinho pe 01 Septembrie 2019, 17:51

Bati campii. Coltescu ne toaca din 2003, de la CFR-Corvinul 2-4 unde cu chiu vai a fost evacuat din stadion de jandarmi la final. Ghici ghicitoare de ce.

Va toaca Coltescu? Pai, va ajuta Hategan, Kovacs, Barsan, Cojocaru, Chivulete, Mladenovici, Gaman si chiar si Fesnic la indirecte. Aveti 8-1 si va plangeti?

geogeo
geogeo  •  01 Septembrie 2019, 18:14
Postat de poli_4_ever pe 01 Septembrie 2019, 17:22

Care e echipa avantajata de arbitri de care rad toti? Banuiesc ca te referi la clona fc gazde... pardon, fc fcsb popesti leordeni

Nu. Se refera la CFR care are in noul campionat 10 puncte luate cu arbitri.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează