FOTBAL  »  Superliga  »  MARCA "STEAUA"

EXCLUSIV Cît costă brandul "Steaua"! Detalii inedite de la licitația organizată de MApN

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2015 09:53

Gazeta Sporturilor a aflat cît valorează brandul "Steaua" pierdut de Gigi Becali în instanță. 

Două milioane de euro este suma la care s-a ajuns după licitația organizată de MApN pentru cîștigarea efectuării evaluării. 

Au trecut aproape 6 luni de cînd marca a ajuns din nou în dreptul Clubului Sportiv al Armatei, iar una dintre cele 3 firme care s-au înscris la licitație a dezvăluit pentru GSP la ce concluzie s-a ajuns după ce a parcurs deja actele pe care cei de la Clubul Sportiv le-au pus la dispoziție. 

" Steaua valorează minimum 2 milioane de euro. Minimum, deci poate fi mai mult de acest nivel", este mărturisirea reprezentantului uneia dintre cele 3 firme. 

Mai multe detalii despre acest subiect, dar și ce s-a întîmplat după licitația cîștigată de una dintre firme puteți afla din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau din cea digitală!

 Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

✓Cele mai tari ponturi în pagina dedicată pariorilor!

✓Gâlcă pleacă la finalul sezonului indiferent de cine ia titlul. Becali și-a făcut deja planurile pentru banca tehnică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (100)
973123876061014
Valerian Moşneguţu  •  25 Mai 2015, 11:43

Sa fim seriosi, la cati bani a castigat Gica al nostru de pe urma Stelei, Si nu gaseste minimum 2 mln de euro pentru a cumpara odata si odata toate drepturile de MAPN......????

mvradulescu
mvradulescu  •  24 Mai 2015, 09:09

De când s-au infiltrat bișnițari în M.Ap.N ? O instituție a statului s-a trezit peste noapte că vrea un ciubuc la care nu s-a gândit când a făcut cadou unui personaj necorespunzător (ca să mă exprim civilizat) cea mai valoroasă piesă din patrimoniul său sportiv ? Dacă e pur și simplu o recunoaștere a greșelii (eu i-aș spune mai curând înșelătorie din partea unor responsabili din minister) făcute, să pună M.Ap.N. armata de juriști pe care îi are pe statele de organizare să caute argumentele legale prin care să i se ia lui Gheorghe Becali cadoul primit nemeritat. Susțin de o viață Steaua (până în 1990, inclusiv cu contribuție bănească, pe care însă nu o regret), consider că mă reprezintă, mi-a procurat bucurii de neuitat și nu pot accepta (nici măcar din partea celor care au creat efectiv acest simbol sportiv) să o distrugă din spirit mercantil. Ori dorește cumva dl. Dușa să transfere la Târgu Mureș unul din simbolurile ministerului ? Nu uitați : nici părinții nu au dreptul să-și omoare odraslele, nici chiar atunci când sunt dezamăgiți de isprăvile lor !!! Renunțați la mârșăvia pe care ați început să o comiteți !

khal_37
khal_37  •  24 Mai 2015, 01:51

NOI SUPORTERII DE BINE AI CLUBULUI STEAUA ***!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (100)
Comentează