FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Claudiu Niculescu se poate duela cu Dinamo peste 3 săptămâni! Șocul finalului de an în Liga 1: cu cine ar urma să semneze

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 20:07

Claudiu Niculescu este în cărți să revină ca ”principal” la FC Voluntari, acolo unde a câștigat 2 trofee. La început de noiembrie să se lupte cu Dinamo în Liga 1!

Cum ar fi?! Proaspăt mazilit de Dinamo, Claudiu Niculescu ar putea să se dueleze cu "câinii roșii" în prima etapă a returului sezonului regulat. Antrenorul de 42 de ani a rezistat doar 20 de zile în fruntea echipei din Ștefan cel Mare, însă este dorit înapoi la FC Voluntari, acolo unde a câștigat Cupa și Supercupa României în 2017.

Ilfovenii sunt ultimii în clasament după 11 runde și sunt singurii fără victorie în actuala ediție. Urmează două meciuri cruciale pentru Dinu Todoran, cu Chiajna acasă și cu FCSB în deplasare. Dacă nu va reuși măcar o victorie în cele două partide, echipa va încăpea din nou pe mâinile "Lunetistului".

Iar pe 5 noiembrie, Voluntariul joacă în prima rundă acasă tocmai împotriva roș-albilor! Niculescu ar avea prilejul unui duel cu Mircea Rednic și cu dinamoviștii pe care i-a antrenat doar în trei meciuri oficiale. 

"Îmi pare foarte rău de Claudiu. N-ai voie să nu-i dai șanse, să se ducă măcar până în iarnă și apoi să-l evaluezi. Nu înțeleg de ce l-au mai schimbat pe Bratu atunci! Ce s-a întâmplat acolo, la Dinamo, e de neacceptat" Ioan Andone, manager general FC Voluntari

2-1este scorul singurei victorii din această ediție a Voluntariului, în Cupa României, cu FC Botoșani

3
remize consecutive au strâns ilfovenii, toate cu același scor, 1-1, cu Sepsi, cu Botoșani și cu Dunărea Călărași

Vezi și: Claudiu Niculescu, anunț-șoc: "Mi s-a propus să rămân în club!" » Decizia luată

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
bulletproof
bulletproof  •  15 Octombrie 2018, 12:36

Acum, ce facem, ne jucăm de-a ... uite Ando, nu e Ando, zău așa? Nu ie ghine !

ray51
ray51  •  15 Octombrie 2018, 09:46

Daca aduni intr-o clasa numai elevi de 4 si 5, asta vei avea. O clasa de submediocri. Ce e asa de complicat? Chiar si pt Negoita ar trebui sa fie simplu si la vedere.

valu4ever
valu4ever  •  15 Octombrie 2018, 08:28

*** Niculescu si Danciulescu,specialisti Digi pe probleme de fotbal,vai mama lor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close