FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Claudiu Niculescu, anunț-șoc: "Mi s-a propus să rămân în club!" » Decizia luată

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 18:36

Claudiu Niculescu a fost demis astăzi de la Dinamo. Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)!

Claudiu Niculescu a dezvăluit că i s-a propus să rămână în club, în funcția de director general. 

"Nu am vorbit cu domnul Negoiţă. Am discutat cu cei din conducerea clubului, aproximativ trei ore, am reziliat contractul. Îmi pare rău că mă despart aşa, pentru mine este dezamăgitor, dar sunt puternic şi o să o iau de la capăt. Nu am ce face, asta este meseria.

Din punct de vedere profesional nu mi s-a reproşat absolut nimic. S-a ivit această oportunitate pentru club de a-l numi pe Mircea Rednic, un antrenor cu mare experienţă. Am înţeles, iar acum fiecare ne vedem de drum mai departe. Îmi pare rău că s-a încheiat aşa. Am convingerea că aş fi redresat echipa. E umilitor, dar nu am ce face. Mi-au propus să rămân director general, dar nu am vrut să accept pentru că eu am alt drum în viaţă", a declarat Niculescu după discuția avută cu șefii dinamoviști. 

Citește șiVIDEO Reacție virulentă a lui Niculescu, după ce a fost UMILIT de Dinamo: "Nu sunt un terchea-berchea! Mi-ați spulberat visul după 13 antrenamente!"

EXCLUSIV Rednic la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura la miezul nopții! Ce se întâmplă cu Niculescu

REDNIC LA DINAMO // EXCLUSIV Și eu ce fac, nea Mircea? CIRC la Dinamo după numirea lui Rednic! Ce s-a întâmplat azi-noapte acasă la Niculescu

REDNIC LA DINAMO / EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo au aflat că a venit Rednic de la reporterii GSP.ro: "Serios? Habar nu aveam!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
antalmihai
antalmihai  •  14 Octombrie 2018, 15:39

bai blestematule, de niculescu, ai uitat ce ai facut la craiova, cum ai plecat??? asta e NIMIC! va urma...

102031457272119
Radu Fifea  •  14 Octombrie 2018, 10:15

Inca o data s-a demonstrat ca Gigi e parfum comparativ cu asa-zisii patroni ai fotbalului de la noi. Dupa CFR, si mimamo s-a facut de ***. Numai si numai echipele cu management mai mult decat dubios pot face astfel de mutari intr-un interval atat de scurt.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

106644143639493
Nelu Teleaga  •  14 Octombrie 2018, 03:45

STATI STRIMB SI JUDECATI DREPT. MAI ARE DINAMO TIMP SA RISTE? MAI AVEA TIMP CU EXPERIEMENTELE SI ISTERIILE LUI BRATU? MAI AVEA TIMP CU NICULESCU CARE A ARATAT CA ESTE DOMINAT DE SITUATIE SI ASTA CHIAR LA BOTOSANI? DACA DINAMO IN MECIURILE IMEDIATE CE VOR VENI BULUC CU CFR CU STEAUA CU CRAIOVA MAI ARE TIMP DE EXPERIMENTE? NU ERAU ANTRENORI CARE SA MAI VINA. S-A MIZAT PE NICULESCU DAR ESTE DEPASIT . PARCA ERA SCULAT DIN SOMN. ESTE O REALITATE. CINDVA II VA MULTUMI ECHIPEI DINAMO CA L-A SCHIMBAT PENRU CA ASA IESE VICTIMA NU ANTRENOR PROST. REDNIC NU SE PUTEA REFUZA. UNICUL CARE O MAI POATE AJUTA . TREBUIE INTELES SI DE NICULESCU . I S-AU DAT SCUZE SI TOTUL BA CHIAR SI O POZITIE CA SECUND SAU DIRECTOR GENERAL. LE-A REFUZAT. ASA A REFUZAT SI PE DINAMO DE CARE SPUNE CA ESTE INDRAGOSTIT PE CIND I S-AU FACUT PROPUNERI. DECI. MECI NUL. NU POTI SA AJUNGI SA REPARI UNEORI DECIT PRIN OPERATIE PE CORD DESCHIS. FITI REALISTI SI EI ATIT BRATU CIT SI NICULESCU SA INTELEAGA CA AU FOST O SOLUTIE DAR DINAMO ESTE O PALARIE PREA MARE PENTRU EI. CU ENTUZIASM DOAR CU EL NU POTI FACE TREABA. MAI TREBUIE SI STIINTA DE CARTE... REDNIC A VENIT CA O MANA CEREASCA. ASTA TREBUIE SA INTELEGETI. IN REST O PURA RETORICA.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează