FOTBAL  »  Superliga  »  REDNIC LA DINAMO

REDNIC LA DINAMO // VIDEO Reacție virulentă a lui Niculescu, după ce a fost UMILIT de Dinamo: "Nu sunt un terchea-berchea! Mi-ați spulberat visul după 13 antrenamente!"

FOTO: Cristi Preda +6   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 13:05

Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)! Antrenorul era liber de contract după despărțirea de Al Faisaly. "Puriul" e la al 4-lea mandat în "Ștefan cel Mare". 

Niculescu a reacționat dur astăzi, la câteva ore după ce a fost anunțat că Rednic revine la Dinamo:

"Situația e anormală! Nu sunt eu superstițios, dar uite ce s-a întâmplat în ziua de 13, după 13 antrenamente la Dinamo. Nu mă așteptam vreodată să mi se întâmple una ca asta tocmai la Dinamo.

Dinamo a fost visul meu, spulberat după 13 antrenamente. Merg să vorbesc acum mai multe. Dar nu sunt un terchea-berchea să rămân pe bancă la acest amical, foarte urât, dar asta e țara în care trăim", a zis Niculescu. 

Niculescu n-a stat pe bancă la amicalul cu Dobroești (L4 Ilfov) jucat azi la Ștefănești, 23-0 pentru Dinamo, și va pleca direct la RIN pentru a-și rezilia contractul. 

De altfel, Rednic a hotărât să nu facă vreo declarație până când despărțirea Niculescu - Dinamo nu va fi făcută oficial. 

Citește șiEXCLUSIV Rednic la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura la miezul nopții! Ce se întâmplă cu Niculescu

REDNIC LA DINAMO // EXCLUSIV Și eu ce fac, nea Mircea? CIRC la Dinamo după numirea lui Rednic! Ce s-a întâmplat azi-noapte acasă la Niculescu

REDNIC LA DINAMO / EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo au aflat că a venit Rednic de la reporterii GSP.ro: "Serios? Habar nu aveam!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
429038337266317
Dan Constantin Petre  •  14 Octombrie 2018, 12:43

Plebea folososeste uneori expresia- s-a urcat scroafa-n copac. Am ajuns in situatia penibila ca un vanzator de seminte sa se trezeasca patron al unei echipe de fotbal si ia decizii alandala. Unguri, in 52 ne-au batut cu doar 2-1 la Turku (la olimpiada) dar n-au schimbat nici un jucator timp de 2 ani. Buzanski fundas al echipei nationale a ramas ani de zile in divizia secunda la Dyosgyori Vosos si dupa 2 ani au surclasat Anglia la ea acasa cu7-2 si si-a aratat clasa si la Budapesta castigand cu 6-3. Puskas, Kocsis si Zibor au jucat ulterior titulari la Real

zagna
zagna  •  13 Octombrie 2018, 22:09
Postat de mosvasile pe 13 Octombrie 2018, 20:34

Las-o jos Claudiu!Ai avut timp sa te faci de ras!Cu Mezague ala si scotandu-l pe Mihai Popescu!I-ai facut mari pe cei de la Botosani!Care nu mai castigasera de 8(opt)meciuri!

Doar (la) dinamo bucuresti...

mihai_luchian
mihai_luchian  •  13 Octombrie 2018, 20:56

A luat banul gros, primă de instalare plus 40000 clauza, cine face banii ăștia pe lună? Plus simpatia publică pentru că a fost "umilit". Mai bine nu se putea. Sau crede cineva că Niculescu putea redresa echipa? Pfffffff

Vezi toate comentariile (59)
Comentează