FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Confirmă că a fost căutat de Thiess! Ce spune Ciprian Marica despre o eventuală implicare la Dinamo

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 30 martie 2018 19:40

Ciprian Marica (32 de ani), unul dintre numele menționate de Adrian Thiess în conferința de presă de azi, a recunoscut că a fost sunat de omul de afaceri, dar ezită să ofere deocamdată un răspuns concret cu privire la o posibilă implicare la Dinamo.

"N-aș vrea să interpretați. Este un tip care m-a sunat și m-a întrebat ce părere am. Bineînețes, i-am spus că dacă datele sunt cele care s-au vehiculat în presă, pot fi interesante. Mai departe, absolut nimic. Mi-a spus «mulțumesc frumos, Ciprian, mă ocup și revin la tine».

M-a sunat, m-a întrebat ce părere am și am spus că nu știu altceva decât ce s-a vehiculat în presă. Cred că Dinamo are nevoie de oameni puternici și de idei bune", a precizat Marica, pentru GSP.ro. 

Fostul atacant a dezvăluit că a fost contactat și de Cornel Dinu pentru discuții referitoare la ONG-ul suporterilor dinamoviști, unde "Procurorul" ar urma să ocupe un rol important. 

"Nu pot să mă pronunț, nu am foarte multe detalii. M-a sunat și Mister Cornel Dinu să ne vedem, dar nu pot să spun mai multe, pentru că nu știu despre ce e vorba exact".

Vezi și

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  30 Martie 2018, 21:48

maria,mm si imparatu luminii te asteapta la fecesebeeeee ,***!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  30 Martie 2018, 21:31

sa stea in banca lui ***......***! sa mearga la becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează