FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Constantin Anghelache știe tot ce mișcă la Dinamo! Adevăratul motiv al venirii spaniolilor + ce mutări se mai pregătesc: „Am auzit un cancan care poate fi adevărat”

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo
Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 17:39 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 17:45

Constantin Anghelache (74 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, are încredere totală în Pablo Cortacero (42 de ani) și în spaniolii care au preluat clubul de la Ionuț Negoiță.

Invitat recent la GSP Live, fostul oficial al „câinilor” a analizat mișcările de trupe petrecute la Dinamo în această toamnă, vorbind despre motivul care i-a împins pe Cortacero et comp. să investească în România: „Acești investitori, pe lângă problema lui Dinamo, vor să investească în România. Probabil că au analizat îndelung și au zis «Mergem să investim acolo pentru a ne deschide poarta de a investi și în altă parte». Trecând la partea economică, nu vă imaginați cât loc e la ora actuală pentru cetățenii străini care vor să investească în România!”.

„Am auzit că sunt dispuși să aducă 4-5 antrenori din Spania”

Totodată, Anghelache a vorbit în termeni laudativi despre reorganizarea pusă la cale în cadrul Academiei Dinamo, intrată pe mâinile spaniolului Marcos Rubino: „Și domnul Negoiță a spus că, din punct de vedere al documentelor, totul a fost în regulă. N-a venit un Zambon care să le știe pe toate. Au venit oameni cu capacitate de analiză. Acești oameni au venit cu o echipă specializată, fiecare om cu problema lui. E vorba de Academia Dinamo”.

„Am înțeles că deja a venit un domn care se va ocupa de organizarea Academiei (n.r. Marcos Rubino). Va face o reselecție a juniorilor și am mai auzit un cancan care poate fi adevărat: că, la nevoie, sunt dispuși să aducă 4-5 antrenori specializați pe copii și juniori din Spania”, a adăugat Constantin Anghelache, la GSP Live.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FCSB vs. Dinamo: aceleași milioane, strategii diferite! Cum au investit banii Cortacero și Gigi Becali

EXCLUSIV. Marius Lăcătuș la un pas de Dinamo! Gestul care-l putea băga în închisoare: „Mariuse, ești nebun?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
1127672760684200
Marius Marian  •  11 Octombrie 2020, 13:32

A-l asculta pe domnul care e la baza celui mai păgubos contract cu un jucător din istoria lui Dinamo este ca si cum încerci să cultivi varza in desert. By the way de ce nu l întrebați cat isi ia de la Șerban? Sanatate !

endeavour
endeavour  •  11 Octombrie 2020, 08:22
Postat de ciprian.birtea pe 11 Octombrie 2020, 02:39

sunt oameni seriosi, au realizat pana acum cat n-au facut altii in toti ani. Daca ei vor rezolva , si am convingerea ca ei se vor ocupa serios de finalizarea discutiilor cu nicolae badea, sunt sigur ca se va debloca si noul stadion si vom avea si noi o bijuterie pe actualul stadion !!!

Ei na! Mai seriosi ca mița si radu petrescu, nu exista!

steaua.libera
steaua.libera  •  11 Octombrie 2020, 08:19

Ia zi batrane despre contractul lui Ionut Serban :))

Vezi toate comentariile (40)
Comentează