FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Continuă scandalul de la Chiajna » Acuze incredibile despre situația în care a fost pus un jucător

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 16:59

Scandalul de la Concordia Chiajna e departe de a se fi încheiat. Jucătorii se plâng că sunt neplătiți de luni de zile, iar un fotbalist din lotul ilfovenilor a făcut o serie de declarații interesante despre problemele din club

Un jucător de la Concordia, care a preferat să rămână anonim, l-a invocat pe mijlocașul Dunării Valentin Munteanu, despre care spune că a fost defavorizat de conducerea Chiajnei pe vremea când evolua acolo:

”Un caz concret s-a petrecut în urmă cu doi ani cu Vali Munteanu, care s-a dus la Călărași. Știu că atunci jucătorii au avut primă de salvare de 4.000 de euro și le-a fost băgată ca drept salarial.

Când s-a dus băiatul (n.r. Vali Munteanu) să rezilieze contractul, i s-a spus că mai are restanță doar o lună, pentru că i se băgase acea primă ca salariu", a adăugat un alt jucător de la penultima clasată.

ce spune vali munteanu

Contactat de GSP.ro, Munteanu neagă însă vehement această ipoteză: ”Au mai fost de-a lungul timpului restanțe salariale, ca la orice club, dar niciodată ceva ieșit din comun. Nu am fost niciodată păcălit de clubul Concordia, Doamne ferește! Nu s-a pus problema să mi se scadă primele din salariu.

Nu știu de unde apar astfel de informații, mi-ar plăcea ca cel care a spus acest lucru de mine să își dea și numele pentru că nu e normal așa ceva. Am plecat acum 2 ani și jumătate de la Concordia în condiții foarte bune, cu toți banii pe care îi aveam de luat încasați. Era normal să mă sune și pe mine cine a zis așa ceva, să mă anunțe și să îi explic situația mea, nu să arunce minciuni în presă”.

Vezi și: Scandal fără precedent la Chiajna: "Suna peste tot că nu îi ieșeau 800 de lei la salariu. Perturbă tot vestiarul!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează