FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu propune un jucător din Liga a 3-a la Dinamo: "E în primii 5 din România"

Florescu după promovarea în liga secundă Foto: facebook.com/FCUCluj
Florescu după promovarea în liga secundă Foto: facebook.com/FCUCluj

Articol de - Publicat duminica, 06 mai 2018 18:55

Cornel Dinu, 69 de ani, a antrenat-o pe Universitatea Cluj în 1989 și salută promovarea în liga a secundă a ”șepcilor roșii”.

”Mă bucur foarte mult că U Cluj a promovat, chiar și în Divizia B. Respect și iubesc tradiția acestei echipe, intrată și ea din păcate în ultimii ani într-un program de distrugere pus în scenă de milionarii de carton. Am avut onoarea să antrenez acest club și am rămas cu amintiri foarte frumoase”.

"Florescu ar fi bun la Dinamo"

În continuare, Mister l-a evidențiat pe decarul celor de la U Cluj, George Florescu (33 de ani), pe are ar dori să-l vadă în tricoul lui Dinamo.

”Am văzut interviul din GSP al lui Marius Niculae. Sper că nu a uitat cum a fost promovat de mine la 16 ani și jumătate, alături de alți jucători de mare experiență care erau pe atunci la Dinamo. Așa ar trebui să se întâmple și cu Florescu de la U Cluj în rolul celor care l-au format pe «Săgeată». Așa cum am spus și după meciul de Cupă dintre «U» și Dinamo, n-ar fi rău pentru «câini» să se gândească la George Florescu, pe care îl consider unul dintre primii 5 mijlocași din România.

După părerea mea, ar trebui să facă parte dintr-un lot de viitor al lui Dinamo, unde împreună cu alți 3-4 jucători experimentați să crească tinerii promovați și pe cei care așteaptă promovarea. Numai așa puștii pot deveni valori certe”, a declarat Cornel Dinu pentru GSP.ro.

George Florescu a început fotbalul la Universitatea Cluj, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Sheriff Tiraspol, Torpedo Moscova, Midtjylland, Alania Vladikavkaz, Arsenal Kiev, Astra și Dinamo Moscova.

10 apariții în tricoul naționalei României are Florescu și un singur gol

Citește și: Spectacol la Cluj: Universitatea a promovat în Liga 2-a » Fanii au invadat terenul și au deschis șampania

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (19)
nomadu71
nomadu71  •  09 Mai 2018, 18:01

Florescu e tare în păr, nu în fotbal.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  07 Mai 2018, 07:17
Postat de calinescu_ pe 06 Mai 2018, 20:57

EU I-AMPROPUS PE CORDOS , GOGA , GIURGIU SI FLORESCU DIN IARNA .....!!!! CU EI ERAM IN PLAYOFF.....!!!!

Tu l-ai propus pe Codosu de Goga de la Giurgiu de nenumarate ori, inca dinainte sa inFlorescu liliacul! mari jucatori, tine seama! cu ei in echipa castigam si impotriva nationalei din insula Funafuti!

mutu71
mutu71  •  07 Mai 2018, 01:15

Tov. Dinu se refera probabil la echipa de spada a lui dinamu.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează