FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu răspunde acuzelor de la GSP Live că ar fi sabotat un jucător de 50.000 de euro: ”E o minciună sfruntată. Și-a luat bagajul și a plecat”

Articol de - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 20:07

Cornel Dinu, fostul antrenor al lui Dinamo, a reacționat dur după ce Jean Vlădoiu l-a acuzat astăzi în emisiunea GSP LIVE că l-a păcălit cu un bonus de 50.000 de dolari. (Detalii AICI)

”Vlădoiu țipa la jucătorii tineri să-i dea mingea să marcheze el goluri. Țipa la Mihalcea, la Niculae, la Mutu, la Petre. I-am atras o dată atenția să nu mai facă acest lucru, a doua oară l-am scos din antrenament la Săftica. El și-a luat bagajul și a plecat. Între mine și el asta a fost tot. Eu n-am avut nicio discuție cu el, cred că nici Borcea. A fost doar o coincidență că acea clauză nu s-a mai realizat. El a fost cel care a plecat. Eu aș avea o scuză să mai uit, că sunt bătrân. Dar la el e o minciună sfruntată și răutate fără niciun fel de acoperire reală.

Eu nu știam de clauza lui și nici nu mă interesa. Problema e că țipa la ceilalți jucători. I-am spus o dată să termine și după ceva timp a repetat gestul și l-am scos din antrenament.

Conducerea m-a întrebat seara ce facem cu el? Dacă el a ales să plece, e bun plecat. Dacă nu pleca din cantonament rămânea doar sancțiunea că l-am scos din antrenament, dar el și-a luat bagajul și a plecat. Și-a asumat asta. Eu am zis conducerii că l-am scos din antrenament, nu din echipă”, a declarat Cornel Dinu pentru GSP.ro.

"Aveam în contract trecut că dacă dau 15 goluri pe sezon primesc 50.000 de dolari. Aveam 14 goluri, am refuzat să bat un penalty, iar după aceea au venit Cristi Borcea și Mister Dinu și mi-au zis «Nu are rost să mai dai gol, Jeane, că deja vorbește toată lumea de bonus. După acel meci am fost scos din echipă" Jean Vlădoiu la GSP LIVE

Vezi în VIDEO declarația lui Jean Vlădoiu despre bonusul de la Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  25 Octombrie 2018, 10:34
Postat de Yuri Firsov pe 25 Octombrie 2018, 06:41

ACEST DINU TOATA VIATA A FOST CA OM ""O COARDA""DIN NEFERICIRE PTR.EL ASA A RAMAS SI NE PRODUCE SCARBA!!!!

Te rog arata ca iti pasa de reguli. Nu ne injura. Ai inteles?

1615275382087697
Yuri Firsov  •  25 Octombrie 2018, 06:41

ACEST DINU TOATA VIATA A FOST CA OM ""O COARDA""DIN NEFERICIRE PTR.EL ASA A RAMAS SI NE PRODUCE SCARBA!!!!

hitman222
hitman222  •  24 Octombrie 2018, 21:53
Postat de baba_yaga pe 24 Octombrie 2018, 21:47

Stai să-l vezi pe Gerula (aka ciumetele cu "ABC-darul"), neganditoru' cu "șeapca" roșie / decolorată !

E domnisoara laslas, zglobie cum o stim.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează