FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV CSU Craiova pregătește două superlovituri în Liga 1: vrea să-i ia de la Viitorul pe Radu Boboc și pe Virgil Ghiță!

Virgil Ghiță, în centrul, a marcat pentru Viitorul în finala Cupei cu Astra Giurgiu, câștigată cu 2-1 // foto: Gazeta Sporturilor
Virgil Ghiță, în centrul, a marcat pentru Viitorul în finala Cupei cu Astra Giurgiu, câștigată cu 2-1 // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 12:57

Sorin Cârțu, președintele lui CS U Craiova, a confirmat că se lucrează la noi achiziții, în toate compartimentele: O să vă mai prezentăm câțiva jucători noi, a spus acesta, în cadrul unei conferințe de presă.

Sursele Gazetei susțin că CS U s-ar afla în discuții avansate cu Viitorul lui Gică Hagi pentru fundașii Radu Boboc, 20 de ani, și Virgil Ghiță, 21 de ani, ambii componenți ai naționalei U21.

Oltenii încearcă astfel noi achiziții de marcă de la Viitorul, după ce în urmă cu un sezon l-au cumpărat de trupa lui Hagi pe mijlocașul Alexandru Cicâldău, 22 de ani, fotbalist ce poate fi vândut pe bani mulți în perioada următoare. 

900.000 €e cota de piață a lui Radu Boboc, potrivit Transfermarkt. Virgil Ghiță valorează un milion de euro

Totodată, Cârțu a explicat și de ce clubul n-a mai operat transferuri pentru o perioadă de timp: Unii jucători ne-au folosit pentru a obține cât mai mult în discuțiile cu alte cluburi. Am vorbit cu un fundaș central și apoi a venit cu totul felul de pretenții, că vrea clauză de titular”.

Vezi și: Bogdan Vătăjelu se gândește deja la plecare, deși abia a revenit în Oltenia: „Vreau din nou în străinătate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  10 Iulie 2019, 19:15

Boboc ? Ghita ? cine sunt astia ?Lovituri? doar de prostit pe unii.Cea mai tare lovitura ar fi expulzarea lui Papura.

prazburg1948
prazburg1948  •  10 Iulie 2019, 18:25
Postat de Stăuceanu Sorin Cosmin pe 10 Iulie 2019, 18:13

Gsp ul cel mai înapoiat ziar de sport. Nu înțelegeți ca nu se mai numeate Csu Craiova. E oficial Universitatea Craiova! Digi Sport e cu mult peste voi!

Pai sunt supy ca nu au acreditare =)) eu sincer intru pe gsp sa rad de frustratii fc5bisti si de cioban, ca stiri nu prea sunt si cand sunt sunt pline de greseli gramaticale. De exemplu Ionita semnase cu Craiova si la astia pe site a aparut stirea dupa 2 zile...

prazburg1948
prazburg1948  •  10 Iulie 2019, 18:23
Postat de blatistu49 pe 10 Iulie 2019, 14:30

clona psd ista in citiva ani va disparea povesti HAGI le poate vinde jucatorii mul mai convenabil

Asta e un *** mai in varsta, mi-am dat seama dupa cum scrie, probabil nu are mai mult de 10 clase cum se faceau pe vremuri si scrie "sint" in loc de "sunt". Un mosneag pensionar/frustrat care n-are nimic altceva de facut. Eu zic sa-l lasam sa-si faca damblaua, asta-i singura lui bucurie, gsp-u'.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează