FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dănciulescu îi liniștește pe suporteri: "Nu facem transferuri doar de dragul de a le face" » Ce spune despre aducerea lui Aganovici

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 17:14

Dinamo n-a efectuat niciun transfer în mercato de iarnă, iar mâine echipa pleacă în cantonamentul din Spania, unde va avea și 4 meciuri amicale.

Directorul sportiv Ionel Dănciulescu a explicat pentru GSP.ro care este strategia actuală a grupării.

"În ultima perioadă, apar nume ce se vehiculează că ar fi în tratative cu Dinamo. Mulți nici nu ne-au interesat și nu ne interesează, gen Aganovici sau Marius Constantin.

Nu i-a căutat nimeni de la club în acest mercato. Nu știu dacă sunt interese din partea unora. Atunci când vom face transferuri, vom anunța oficial. Nu vom face transferuri de dragul de a le face", a spus Ionel Dănciulescu pentru GSP.ro. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  15 Ianuarie 2017, 04:21

Corect nu faci transferuri doar de dragu de a face transfeturi da Dancile ce suma aveti pentru transferuri?Ca asa faceti luam da ce ?Vino si spune avem 1 mil si restu bonuri de masa !!!Asa ati facut tot timpu si ati luat cand a inceput capionatu fara pregatire,cu surplus de greutate,refuzati,repatriati care nu jucau gen Branescu portaru,si ati renutat la jucatori fara explicati gen Bilischi,Portaru bielo rus,si alti,acum vine si Mutu cu 2,3 Relicve,doi Elefanti, sau ca vinu Batrnei,sau care nu au jucat de 6 luni si uite asa se alege prafu!!!

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  14 Ianuarie 2017, 23:59

Cu ce Bonuri de masa ,cu ce sa aduci jucatori la Dinamo!!!Gata ai mai facut 200 € esti Destept rau cat traiesti din ei , cine urmeaza... dai pe 100 € pe toti Promit sa vin la meci sa-ti iau alimente oua,rosii,cartofi pote nu ai ?La-i indepartat pe Mister Cornel si acum faci ce vrei tu rugamintea mea cumpara un club mai mic si fa ce vrei tu din el fa piscina park de distractii ,da nu ati bate joc de Dinamo !Nu ai calitate acest club a facut istorie cand voi nu stiati sa numarti pana la 10!

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  14 Ianuarie 2017, 23:42

Cred ca cea mai mare Dorinta e sa plece Negoita vinde si pleaca esti penibil cum sa-i dai drumu lui Lazar pe 200 inprumut !!!At crer ai , eu unu te luam la pietre Vinde si Pleaca ,ai nenorocito pe Dinamo al Bagi pe Torje ca vezi vrei sa-l cumperi cu ce DNA sa se sesizeze e ceva necurat !!!!Dinamo nu prinde primele 6 loc asa a facut si cu Anton la-i dat inprumut Definitiv Ai salvat Dinamo da acum o terfelesti cum vrei tu !Nu ai Bani sa cumperi jucatori Vinde si Pleaca ca esti Penibil crede-ma si nu stiu cata rabdare mai are Galeria cu Tine !!!!!Cred ai sa vezi meciurile lui Dinamo la Tv!Rusine.Rusine

Vezi toate comentariile (30)
Comentează