FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Daniel Pancu, OUT de la Poli Iași: „Răbdarea a ajuns la sfârșit”

Daniel Pancu, 43 de ani, nu mai e antrenorul celor de la Poli Iași.
Daniel Pancu, 43 de ani, nu mai e antrenorul celor de la Poli Iași.

Articol de , - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 12:25 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 12:58

Daniel Pancu, 43 de ani, nu mai e antrenorul celor de la Poli Iași. Primarul Mihai Chirica a explicat de ce ultima clasată își schimbă antrenorul.

Mandatul lui Daniel Pancu pe banca lui Poli Iași s-a încheiat în această dimineață. După ce Gazeta a anunțat exclusiv, miercuri, că se pregătește înlocuirea președintelui Ciprian Paraschiv și a antrenorului Daniel Pancu, vizați să le ia locul fiind Adrian Ambrosie, respectiv Flavius Stoican, primarul Iașiului, Mihai Chirica, a confirmat în exclusivitate pentru GSP.RO demiterea lui Pancu și a vorbit despre motivele care au dus la despărțire:

Daniel Pancu, OUT de la Poli Iași: „Nu mai puteam merge așa”

- Domnule primar, ați pus piciorul în prag...
- Răbdarea ajunsese la sfârșit. Am văzut și reacția suporterilor. Am așteptat meciul cu UTA, președintele Ciprian Paraschiv m-a asigurat că va fi bine. Dar n-a fost. Aceeași rețetă, același final. Din nou n-am putut gestiona finalul de meci. Din punctul meu de vedere, miercuri a fost meciul de final de mandat al lui Pancu la Poli.

- Dar se apropie meciul cu FCSB...
- Nu mai puteam merge așa. Acest duș rece, această schimbare pe bancă, sper să prindă bine la echipă. Se apropie play-out-ul și clasamentul fiind strâns, acolo, la coadă, ne avantajează când se vor împărți punctele.

- Aveți deja numele înlocuitorului? Negociați cu cineva?
- Eu n-am pe nimeni în vedere. Ăsta e mesajul meu și e treaba președintelui Paraschiv să facă ce e de făcut. Eu vorbesc din starea de fapt în care ne aflăm. Îmi pare rău pentru Pancu, dar lucrurile n-au funcționat. Ceva nu s-a combinat într-o reacție firească și toată greutatea a picat pe umerii antrenorului.

- Din păcate....
- Da, mă uitam și la Bergodi, când a fost înlocuit. A avut câteva rezultate mai slabe și imediat au acționat acolo. Rețeta o aplicăm și la Iași.

- Pancu avea totuși unele circumstanțe atenuante. Mulți jucători noi, ce trebuie integrați, mulți bolnavi de COVID...
- Dacă ar fi fost doar meciul cu UTA aș mai fi zis. Dar s-au adunat prea multe. E punctul meu de vedere.

- Revin domnii Adrian Ambrosie și Flavius Stoican?
- Ambrosie nu mi-a spus nimic despre așa ceva. Flavius a mai fost la noi, a avut când rezultate bune, când mai slabe, nu știu ce să zic. Atât am avut de spus.

Moldovenii au ajuns pe ultimul loc în Liga 1 și au un parcurs dezastruos în acest sezon. Echipa a strâns numai 15 puncte în 19 meciuri cu Pancu antrenor și are cea mai slabă apărare din Liga 1: 38 de goluri primite în cele 18 meciuri decise pe teren! Mai mult, ieșenii au al doilea cel mai slab atac: numai 17 goluri marcate. Conducerea n-a mai avut răbdare cu Pancu, după înfrângerea cu UTA, scor 1-2.

6 punctea obținut Iași în ultimele 14 partide: o victori, trei egaluri și 10 înfrângeri

5 lunia rezistat Pancu pe banca lui Poli Iași

Daniel Pancu, OUT de la Poli Iași: „Am făcut tot ce a depins de mine”

„Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorința de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înșir motivele și cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să știți că am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli și sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret și faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele Stadionului «Emil Alexandrescu». Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club și de oamenii deosebiți cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iași!", a declarat Daniel Pancu pentru site-ul oficial al clubului.

Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viața antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele șase luni că are nenumărate calități care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut și foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră și sper să revină cândva în Copou și să realizeze lucruri mărețe în orașul în care s-a format ca fotbalist.
Ciprian Paraschiv - președinte Poli Iași

Mihai Chirica, conferință fără precedent! A făcut praf echipa lui Pancu: „Să le fie rușine! Ne ard toate comunele din țară! Vreau să joc și eu”

Citește mai multe știri despre Poli Iași: 

Ce face Gigi Becali cu banii luați pe Man » Pe cine aduce: „Dacă e pregătit, joacă de etapa viitoare”

Fără precedent! Primarul Mihai Chirica a făcut praf echipa lui Pancu: „Vinerea luăm bătaie, scrie în regulament! Dă, bă, gol! Ne ard toate comunele din țară”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
1904849899740178
Mos Gerila  •  28 Ianuarie 2021, 19:13

Mult mai multe capete trebuia sa cadă după ce a ținut muratura de antrenor atâtea etape si a reusit sa adune o *** sa mănânce banii publici de pomană dea cum poate sa o aducă si pe Masa lui POPA P.R.O.S.T.U.sau (popodiuc cum ii mai spune )Busu Baxevanus si mai multor ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

p.rares
p.rares  •  28 Ianuarie 2021, 18:08

Pancu asta a pacalit pe toata lumea,fara rezultate pe unde a trecut. Este zero ca si antrenor.Nici de carciumar nu ar fi bun,la cat bea falimentul ar veni repede.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  28 Ianuarie 2021, 15:35

Paraschiv zis si Tandala a distrus Iasul a dat afara pe Ambrosie si pe Teja l a adus pe Rednic care a adus 12 jucatori apoi pe Pancu , care si a rupt gatul dupa dezastrul lasat de strambul si fara sprijinul lui Tandala

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close