FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV De ce a ales Mircea Rednic să semneze cu Poli Iași » Antrenorul s-a săturat să aștepte oferta din Belgia

Articol de - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 16:15

Mircea Rednic (57 de ani) a optat pentru Poli Iași, fiind sătul să mai aștepte un răspuns de la Oostende, echipa de pe locul 14 în Jupiler Pro League.

Mircea Rednic e așteptat în aceste zile la Iași, pentru perfectarea contractului cu Poli. Unul până la finele sezonului în curs, cu posibilitate de prelungire în cazul unei colaborări fructuoase, ce-i va aduce în cont undeva în jurul a 6.000 de euro lunar. 

Moldovenii îl curtau pe tehnicianul în vârstă de 57 de ani încă din august 2019. Atunci, la meciul cu Chindia din Copou (2-2), președintele Adrian Ambrosie i-a propus o colaborare mai amplă, ce implica o investiție financiară la clubul ieșean, aflat de multă vreme în căutarea unui finanțator. 

Rednic a amânat răspunsul, dar după demisia lui Mihai Teja la finele confruntării cu Hermannstadt (0-1), abordat din nou de Ambrosie, a spus „da”. 

Din informațiile Gazetei, norocul ieșenilor a fost și că „Puriul” s-a săturat să mai aștepte un răspuns din Belgia. El era pe lista lui Frank Dierckens, președintele lui Oostende, dar acesta are mai multe variante de antrenor și nici nu se grăbește să ia o decizie.  

„Am ajuns la un acord cu Iașiul, dar până nu semnez nu dau interviuri. Atât pot să spun, că nu se pune problema de finanțator. Nu e cazul. E stabilitate la Iași” 
Mircea Rednic, în Prosport  

1.500.000 de euroe suma la care se ridică datoriile Iașiului în acest momen

11 jucătorisunt pe lista neagră a ieșenilor: Cobrea, Lopes, Assulin, Devesa, Popadiuc, Bârnoi, Bălan, Bădic, Chelaru, Hațiegan și Șerban. Ultimul cuvânt îl va avea Rednic

Citește și: 

SENZAȚIONAL! Complotul lui Mureșan pentru a-l debarca pe Neagoe: de două luni, caută defecte și inventează greve în lot! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  04 Ianuarie 2020, 10:02

N-are cum sa mearga aceasta asociere. Proasta alegere.

markksson
markksson  •  03 Ianuarie 2020, 22:21

Asta arata clar cat de "mare" e cererea pentru Rednic. Era pe nu stiu ce lista, cine stie cat de mare, pentru echipa de pe locul 14 in Belgia - si era dorit de Poli Iasi. A ales intre Iasi si "pe bara". Imi pare rau de Iasi, deja trebuie sa apara Luana cu niste jucatori.

p.rares
p.rares  •  03 Ianuarie 2020, 20:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează