FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV De ce Gigi Becali a recuperat FCSB: Alina Geambazi ar fi putut fi patroană!

Alina Geambazi +3   FOTO
Alina Geambazi

Articol de , , - Publicat sambata, 04 mai 2019 01:21

FCSB. Gigi Becali a anunțat recent că a trecut acțiunile clubului înapoi pe numele lui, nu-i mai aparțin nepotului Vasi Geambazi. A procedat așa fiindcă ruda lui se pregătea de divorțul cu Alina Geambazi și exista riscul să fi împărțit averea cu fosta nevastă, inclusiv o bucată din echipă.

Teja s-ar fi putut trezi cu un apel de la patronul clubului și la telefon s-o fi auzit pe Alina Geambazi. Cine e Alina Geambazi?

Fosta soție a lui Vasi, ex-proprietar al FCSB, nepotul pe care "l-a inventat" Becali ca personaj din fotbal.

Gigi îi cedase acțiunile lui Vasile Geambazi, 36 de ani, și juca des un rol în public, se prefăcea că nepotul chiar ar fi fost șeful de fapt al echipei.

FCSB la partaj!

Joaca asta, de-a Vasi patronul, a încetat de curând.

"Nu mai sunt ale lui Vasi acțiunile, le-am trecut din nou pe numele meu", a anunțat Becali cu două luni în urmă. De ce a operat transferul?

Ruda lui Gigi se pregătea de divorț și exista riscul ca partajul să cuprindă și acțiunile FCSB, ca element din averea soțului!

O avere pe care Geambazi nici măcar n-o deținea, din moment ce el era doar un interpus, o acoperire pentru patronatul real al lui Gigi.

Alina, fosta nevastă, ar fi putut deveni acționar al vicecampioanei României!

vasi alina geambazi
+4 FOTO
foto: Vasi și Alina Geambazi, foto: facebook

În afara statutului pe care i-l crease Becali la FCSB, Vasile Geambazi chiar este implicat în fotbal în mod concret, el gestionează centrul de tineret al clubului, organizat în baza de pregătire din Berceni, și a activat și ca finanțator al FC Clinceni, liderul din Liga a doua.

O geantă mai scumpă decât Montini

Soția lui Vasi nu a apărut în media în legătură cu fotbalul, "a prins" doar paginile tabloidelor datorită aparițiilor spectaculoase pe care le-a bifat de-a lungul vremii, cu haine și cu accesorii de zeci de mii de euro în fiecare ținută.

"Regina luxului" a fost supranumele cu care s-a ales fosta doamnă Geambazi în momentul în care s-a afișat cu o geantă Hermes de 8.500 de euro. Geanta era mai scumpă decât majoritatea salariilor de la Dinamo, cu două mii de euro mai mult decât venitul lunar al golgeterului Montini!

70 de milioane €a obținut Vasile Geambazi de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor pentru un teren din Voluntari. Suma i-ar aparține tot lui Becali, ca și acțiunile FCSB trecute temporar pe numele nepotului

Burleanu și Alina l-au influențat

Becali a încetat să mai fie patronul din acte al FCSB din momentul în care Burleanu a obținut al doilea mandat la conducerea federației.

Gigi îl susținuse pe față pe Lupescu în campanie și s-a gândit că echipa lui risca să devină o țintă a răzbunării șefului confirmat al FRF:

"Vasi Geambazi e noul acționar principal, eu m-am retras, că nu stau eu la cheremul lui Burleanu! L-au votat niște oameni mici și eu nu accept să fiu comandat!".

"Era Vasi" a durat mai puțin de un an, divorțul nepotului de Alina l-a determinat pe Gigi să mute invers acțiunile, de la Geambazi la el.

Încurcătură și cu Clinceni

Promovarea în fotbal a lui Vasi mai produce o problemă: FC Clinceni.

Micul club din Ilfov e pe primul loc în Liga a doua, peste formații cu tradiție precum Chindia Târgoviște, U Cluj și Petrolul, și aproape și-a asigurat promovarea în eșalonul de elită.

Clinceni trebuia să fie un "satelit" neoficial al FCSB, o echipă în care steliștii să-și ruleze jucătorii tineri.

Finanțarea o asigura Geambazi, dar cu banii lui Becali. Acum, cu ilfovenii la un pas să urce în "A", apare întrebarea dacă e acceptabil ca în Liga 1 să existe două cluburi pe care le finanțează Gigi.

Și federația își pune întrebarea asta, Comisia de Licențiere studiază datele despre Clinceni înainte să se pronunțe dacă echipa de lângă București are dreptul să promoveze sau trebuie tratată ca oricare "satelit" din lume, adică îi e interzis să evolueze în aceeași competiție cu clubul principal.

Citește și:

Becali stopează răscoala lui Hagi împotriva sistemului de calificare în UCL: „Nu se poate, să mă ierte Gică!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
marian0904
marian0904  •  04 Mai 2019, 18:53

Daca Alinusa vrea sa-si vare coada pe la Steaua, si-o baga. Tot ce a fost a lui Vasi pe perioada nenorocirii se baga la partaj si se negociaza impartirea.

1183279968492071
Simona Dumitru  •  04 Mai 2019, 18:01

Gigi e sef

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  04 Mai 2019, 16:39
Postat de florianveress pe 04 Mai 2019, 13:41

fecesebiștii ăștia stupizi (pleonasm) abia așteaptă asemenea comparații făcute de impachetatorii de pește, la fel de stupizi, pentru a se bucura la maxim (atâta minte au!)... la fel se bucurau și in tribune, îmbrăcați in veste albe și roșii, crezând ca fac nu știu ce coregrafie! Pr0ști la maxim...

Florica (numele tau ne spune ca esti *** din ***), ***"***"? Pai ,tocmai tu sa vorbesti de prostie candesti un exemplar marcant al ei? Rusinica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează