FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali stopează răscoala lui Hagi împotriva sistemului de calificare în UCL: „Nu se poate, să mă ierte Gică!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 15:44

Gigi Becali nu e de acord cu propunerea făcută ieri de Gică Hagi. „Regele” a făcut un apel către toate echipele din Liga I, să se unească și să trimită o adresă către UEFA, prin care să solicite ca și campioana României să se califice direct în grupele Ligii Campionilor.

  • CONTEXT / Gică Hagi ceruse ieri: „Trebuie să facem o hârtie cu toții, semnată de toată lumea, și să mergem la forurile europene. Să spunem că e o discriminare! Campioanele din Europa, primele 32 de țări, trebuie să fie în grupe direct! Am fost eliminați din hârtie, prin acel coeficient, nu pe parte fotbalistică. Coeficientul ar trebui să se aplice doar țărilor care vor 4-6 echipe în grupe”

Finanțatorul lui FCSB i-a răspuns azi lui Hagi. 

„Să mă ierte Gică, dar nu sunt de acord cu el. Nu are rost să facem o hârtie care nu o să aibă niciodată sorți de izbândă. Noi nu suntem în lumea a 5-a, suntem în lumea a 7-a, avem legi de lumea a 7-a. Noi ne-am dus acolo. Păi, dacă noi avem lege că echipele să plătească 10% către Federație din transferul unui jucător în străinătate, în campionatul intern nu, doar în străinătate, păi ce este asta?!

Cum să mergem noi la UEFA, ce să facem acolo? Mie mi-ar conveni, dar nu se poate. Păi, cine ne dă nouă bani degeaba?! Ca să ajungi acolo trebuie să muncești. Banii aduc bani. Ca să faci bani, trebuie să bagi bani. Noi vrem să mergem acolo degeaba, să ne dea ăia 30-40 de milioane așa, că m-am distrat eu în România! Nu se poate așa, să mă ierte Gică, el este mai idealist așa.

Cei de acolo fac bani din publicitate, păi cine plătește să vadă FCSB sau CFR? Ce să facă UEFA, să o scoată pe Real Madrid, care e locul doi în Spania?! Lumea vine la stadion și plătește publicitate să vadă Real Madrid, cum să scoți Real Madrid. Păi, dacă ar fi în grupe 32 de campioane nu ar mai fi aceiași bani, nu ar mai fi aceeași publicitate, nu ți-ar mai da aceiași bani”, a declarat Gigi Becali, potrivit TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
2225987064320509
Nero Nero Nero  •  04 Mai 2019, 16:01

Are perfecta dreptate Becali, suntem in lumea a 7 a si in fotbal !

10216741700672837
Kevin Mann  •  04 Mai 2019, 12:56

“aceeași bani”?!?! Corect este “aceiași bani”.

wishmaster
wishmaster  •  04 Mai 2019, 11:37
Postat de cfr_cluj_campioana pe 03 Mai 2019, 21:30

Becali e un prost. (scuzați pleonasmul)

poate ca e, dar tu sigur ești ***! :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează