FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Denis Alibec nu a fost prezent la reunirea celor de la FCSB » Ce se întâmplă cu vârful intrat în dizgrația lui Dică

Denis Alibec
Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 16:20

Denis Alibec (27 de ani) nu a fost prezent astăzi la reunirea lotului celor de la FCSB (vezi detalii AICI!), fiind exclus de Nicolae Dică. 

Alibec se va prezenta mâine la baza celor de la FCSB din Berceni, unde se va antrena alături de ceilalți fotbaliști pe care Dică nu va conta în sezonul următor. În aceeași situație se află și Marian Pleașcă, revenit după împrumutul la FC Voluntari. 

Vârful intrat în dizgrația conducerii așteaptă clarificarea situației în vederea unui transfer în străinătate. 

"Alibec va pleca dacă va avea ofertă. Relația mea cu el nu va mai fi în niciun fel, pentru că Alibec nu o să mai fie în lot. El mi-a spus că din cauza mea nu reuștește să marcheze. I-am zis dă dacă din cauza mea nu poate marca, atunci nu va mai juca"Nicolae Dică

Vezi și: Moruțan, la reunirea celor de la FCSB: "Patronul are tot dreptul!" + Ce i-a spus Pintilii la primul contact

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
minell73
minell73  •  11 Iunie 2018, 22:36
Postat de sibelius pe 11 Iunie 2018, 18:51

Alibec are capacitatea intelectuala de copii si juniori. Cand dai din maini la mijlocul terenului e greu sa marchezi...

Cand era la astra datea si din maini si din picioare, si din urechi, etc... Dar juca de nita 10 si marca goluri frumoase. Acum, din cauza zerului, s-a ramolit.

sibelius
sibelius  •  11 Iunie 2018, 20:41
Postat de Ionel Ghita pe 11 Iunie 2018, 20:15

DENIS este un jucător foarte bun dar din pacate avem antrenori care îndepartează jucatori buni in loc sa îi încurajeze asa a fct si RADOI CIND A FOST ANTRENOR A DAT TOT AFARA SI CIUCIU ALIBEC VA TREBUI REPRIMIT LA ECHIPĂ IAR DICĂ SA SE GINDEASCA CA II POATE DISTRUGE CARIERA NICI EL NU A FOST USA DE BISERICĂ CIND ERA LA STEAUA

Tu ar trebui sa te gandesti sa inveti sa apesi pe caps loc si sa scrii in limba romana. "Denis" si-a distrus singur cariera, nu a avut nevoie de ajutor.

sibelius
sibelius  •  11 Iunie 2018, 20:37
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 11 Iunie 2018, 20:16

ai perfecta dreptate ,dica nu poate lua dreptul la munca unui angajat al clubului prin contract .

Gresit. Dica nu-l poate da afara, dar poate sa-l trimita sa joace in liga a III-a. Contractul lui Halit Bec nu e cu primul 11.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează