FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE EXCLUSIV Am aflat echipa din Rusia care l-a ofertat pe Dennis Man! Reacția lui Gigi Becali când a văzut suma de transfer

Articol de , - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 16:06 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 19:29

Dennis Man (22 de ani) a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2020 la Gala GSP și ar putea pleca de la FCSB în această iarnă.

UPDATE 19:30 » Krasnodar îl vrea pe Dennis Man

Sursele Gazetei Sporturilor au aflat că echipa care-l vrea pe Man este Krasnodar, locul 7 din prima ligă din Rusia. Echipa antrenată de Murad Musaev are 30 de puncte după 19 etape și un lot cotat la 116 milioane de euro.

 Krasnodar a jucat în grupele Champions League, terminând pe trei, după Chelsea și Sevilla. Rușii sunt calificați în 16-imile Europa League, unde vor juca împotriva celor de la Dinamo Zagreb.

11.000.000 de euroeste suma la care sunt cotați Vilhena, Wanderson și Safonov, cei mai valoroși jucători de la Krasnodar

Știrea inițială: 

Din informațiile GSP.ro, FCSB a primit o ofertă de 10 milioane de la o echipă din Rusia pentru Dennis Man. Cu toate acestea, patronul roș-albaștrilor nu vrea să-și vândă vedeta pentru această sumă și vrea 15 milioane de euro.  Becali le-a transmis rușilor că au termen până pe 10 ianuarie pentru a oferi suma cerută.

 „Nu pleacă pentru 12 milioane! Vreau 15 milioane pentru Dennis Man. Eu nu vreau să vând jucători. Mă interesează să iau campionatul și Liga Campionilor”, a fost reacția lui Gigi Becali când a primit oferta pentru Man.

FCSB. Dennis Man, în atenția lui ȚSKA Mosova și Lokomotiv Moscova

În vara acestui an, ȚSKA Moscova a fost interesată de vedetele de la FCSB, Dennis Man și Florinel Coman. Rușii ofereau atunci 12 milioane de euro pentru cei doi, sumă cu care Gigi Becali nu a fost de acord, iar negocierile dintre cele două părți nu au continuat.

Tot în vară, și Lokomotiv Moscova l-a urmărit pe Dennis Man, dar formația rusă nu a făcut atunci nicio ofertă pentru internaționalul român.

6.500.000 de euroeste cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

În acest moment, Dennis Man este în cea mai bună formă din carieră. Are 12 goluri și 6 pase de gol în 14 meciuri în Liga 1. În plus, are și 3 reușite și un asisst în două partide din preliminariile Europa League.

Dennis Man, cel mai valoros jucător din Liga 1

Dennis Man a devenit în această lună cel mai bine cotat jucător din Liga 1. Acesta l-a depășit pe colegul Florinel Coman și este cotat la 6,5 milioane de euro, având o creștere de 1,5 milioane de euro (30%). Dennis Man are un plus de 1,5 milioane de euro la cotă.

VIDEO Ce spune Man despre plecarea de la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul FCSB! Cum s-a schimbat atitudinea după retragerea lui Becali: „Vede și dânsul că e mai bine așa”

GALA GSP 2020. Interviu cu Dennis Man: „Copiii să nu neglijeze școala, cum am făcut eu” + De ce FCSB are șanse mai mari acum la titlu și noua relație cu Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (86)
corinolan_ghergariu
corinolan_ghergariu  •  24 Decembrie 2020, 09:50

Curg ofertele, dar ce sa faci? Gigi le refuza una dupa alta. :))))

908074729289300
Radulescu Aurel  •  24 Decembrie 2020, 08:48

E vacanta in fotbal,dar presa sportiva lanseaza tot felul de "bombe",transferuri peste transferuri,sume colosale,antrenori dupa antrenori,falimente etc.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  24 Decembrie 2020, 08:47

Abureala, n-are nicio propunere Daca Rotaru a mai pus inca o data umarul sa impinga FCSB-ul, in meciul cu Sepsi s-a vazut adevarata valoare. Daca ar fi scula de jucator, ne-am fi calificat pe la europene, dar cand are adversari buni nu misca in front.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează