FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Detalii incredibile din culisele transferului lui Keşeru la Al Gharafa » Ameninţări din România: "Aici nu mai joci!" :O

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 februarie 2015 13:35

Claudiu Keşeru a semnat aseară cu formaţia din Qatar Al Gharafa. Transferul picase ieri în jurul prînzului, însă presiunile puse pe atacant l-au determinat în cele din urmă să se înţeleagă cu arabii. 

Ieri dimineaţă, după apariţia, în exclusivitate pe GSP.RO, a informaţiei că transferul lui Keşeru a picat, jucătorul a fost apelat de oficialii formaţiei din Ghencea şi ameninţat!

Valeriu Argăseală a încercat să-l convingă pe Keşeru să semneze neapărat, sugerîndu-i să fie mai maleabil la negocieri. Oficialii din Ghencea au făcut o adevărată criză de nervi şi l-au sunat pe jucător de mai multe ori pe parcursul zilei.

Sursele GSP dezvăluie că atacantul de 28 de ani a fost chiar ameninţat că nu va mai juca la Steaua dacă nu se transferă în Qatar acum! Agitaţia conducătorilor stelişti era justificată de faptul că Gigi Becali a devenit extrem de iritat la gîndul că pierde cele aproape 2,7 milioane de euro pe care le primea pentru atacant.

În ediţia tipărită şi digitală a Gazetei Sporturilor puteţi citi mai multe detalii surprizătoare despre transferul lui Claudiu Keşeru în Qatar.

Află reacţia nervoasă pe care au avut-o şefii lui Al Gharafa în momentul în care atacantul Stelei a cerut mai mulţi bani.  Dezvăluirile sînt de-a dreptul şocante!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (58)
otreblaamid
otreblaamid  •  20 Februarie 2015, 14:08

bai antal sunteti prosti de dati in gropi ,niste penibili care habar n-aveti de viata voastra

stelio
stelio  •  20 Februarie 2015, 07:33

... " În ediţia tipărită şi digitală a Gazetei Sporturilor puteţi citi mai multe detalii surprizătoare despre transferul lui Claudiu Keşeru în Qatar."...:)) Cine va citeste? Cine plateste pt. editia asta digitala?...Scrieti ceva SERIOS!!! Cand nu v-a convenit ceva la STEAUA - nu v-au "raportat" ..."miscarile"- ati scris numai comentarii antiSTEAUA !!! ...LASILOR! PACALICILOR! ANTIFOTBAL ! AFONI in domeniul SPORTIV !....treceti cu totii ca TOLONTAN la POLITICA !!!

antalmihai
antalmihai  •  19 Februarie 2015, 20:50
Postat de varanga53 pe 19 Februarie 2015, 20:15

Agentul jucatorului a dezmintit TOATE minciunile voastre !

EU SUNT SIGUR CA E ADEVARAT. PAI LA BANII ASTIA NORMAL CA FACI CU NERVII! NU CA OMUL,JUCATORUL N AR FI MERITAT BANII ASTIA, DA CA FRAIER AI FI SA NU CISTIGI 2 MILIOANE FARA SA FACI NIMIC ALTCEVA IN AFARA DECIT SA PLATESTI UN SALARIU ! ADICA ASTA E FRAIERICIU DE LA MITITICA , DE AR RAMINA 100 DE ANI ACOLO,SAU SA MOARA ACOLO ALTFEL ZIS OIERULUI NESIMTIT !

Vezi toate comentariile (58)
Comentează