FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRAGEDIE

EXCLUSIV Deziluziile trăite de Ilie Bărbulescu în ultimii ani ai vieții » Dezvăluiri dureroase: „A fost ajutat de un singur om. În rest, a fost dat afară de peste tot”

Articol de - Publicat luni, 03 februarie 2020 20:44

Ilie Bărbulescu a murit sâmbătă, la vârsta de 62 de ani. Câștigător al Cupei Campionilor Europeni alături de Steaua, el era în prezent consilier local la Primăria Pitești.   

Aurel Ancuța, fost jucător la FC Argeș și unul dintre cei mai buni prieteni ai regretatului fotbalist, a relatat pentru GSP.ro modul în care Ilie Bărbulescu fusese îndepărtat din câteva funcții pe care le ocupa la Pitești.

„Păcat că vor începe toți pe-aici, pe la Pitești, să se gândească cum să ajutăm, ce să facem. Așa se întâmplă.

Ilie era consilier local din partea PMP, se dusese și el la un partid. A fost ajutat de un singur băiat, Cătălin Bulf, președintele de acolo. Doar el l-a ajutat. În rest, toți l-au dat afară de peste tot. A fost dat afară de la DJST (n.r. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret) și de la AJF”, a povestit Aurel Ancuța pentru GSP.ro.

Ilie Bărbulescu a murit sâmbătă dimineața, fostul mare jucător al Stelei și al lui FC Argeș fiind găsit fără suflare în propria locuință. Cel poreclit „Balamuc” va fi înmormântat marți la cimitirul Sfântu Gheorghe din Pitești.

Vezi și:

EXCLUSIV Amintire memorabilă cu Ilie Bărbulescu: „Am luat un cal pe parbriz, ne-a turtit mașina”

„Prietenos, glumeț, dar și un mare fotbalist!” » Povești inedite cu Ilie Bărbulescu: bere și tabinet sub privirile nemților de la Bayern, fuga cu Aro de la Forban și bicicleta ținută de ceață

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare?! Veste ȘOC, ce se întâmplă chiar acum


Comentarii (10)
905778926185316
Matei Stefan  •  05 Februarie 2020, 06:54
Postat de Trafalet Simfoniu pe 04 Februarie 2020, 21:13

Păi au o grămadă de bani ca fotbaliști , și-i dau pe mașini , băutură și femei ... Apoi își plâng de milă că n-au ce mânca ...Ia mai dăi în buză de proști ...

ilie era din vekea garda de valori,bani nu prea a avut masini nici atat,trebuie facut un sindicat al lor sa ii ajute,viata de sportiv este grea o accidentare si esti out si depinzi de toanele multor geambasi de jucatori

905778926185316
Matei Stefan  •  05 Februarie 2020, 06:51

il vedeam mereu prin cartier pe ilie sau la stadionul aripi mereu cu glume,il stiu de mic copil ,ii cunosc familia nefiind prieteni,am crescut cu acesti idoli argeseni care uite cum se mai duc.bani nu cred ca a avut niciodata era mai nebun asa ca om dar simpatic pe teren te rupea,dadea gol de la 30 de metri,pitestiul a mai pierdut un idol prea devreme,rip ilie barbulescu

124021931267836
Vasile Faghiean  •  05 Februarie 2020, 05:39

Păcat că sa dus așa devreme, dar aia cu coasa când i se pune pata, nu te iartă!!! mă uitam la alte comentarii, măi d-le Trafalet cum poți să aduci asemenea cuvinte , asemenea înjurii unui om în primul rând și în al doilea rând unui fotbalist care era trecut la a doua tinerețe? pe timpul lui nu se câștiga bani ca acum cu zeci de mii de euro ,era câteva mii de lei ,dacă erau și ăia! când a câștigat LC li sa dat câte un video și prioritate la cumpărarea unui ARO!!!!! așa că era greu pe timpul lui. Dumnezeu să-l ierte .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează