FOTBAL  »  LIGA 1  »  PRITENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă: „Colonelul” a fost făcut KO în avion! „I-am dat un picior în gură lui Bumbescu de nu și-a dat seama cu ce l-am lovit!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 20:30

Florentin Marinescu a povestit un episod incredibil din 1986, când Steaua se întorcea din Finlanda, după meciul cu Kuusysi Lahti. „Colonelul” Adrian Bumbescu a început să-i dea pumni și palme. Preparatorul fizic n-a gustat „glumele” lui Bumbi și l-a lăsat „lat” în aeronava care-i aducea pe „militari” la București.

Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia, este difuzată în fiecare miercuri seară, de la ora 20:00, pe GSP.RO

- Sensei Marinescu, e adevărată povestea cu Bumbescu din 1986?
- Ce poveste?

- Că ați avut un conflict.
- Este, dar a fost acum ani de zile, mulți, mulți... Cu cât trece timpul se înflorește mai mult.

- Păi, e momentul să aflăm exact ce s-a întâmplat, fără să mai înflorească cineva.
- Acum 4-5 ani Bumbescu zicea pe la o emisiune că a fost o vrăjeală, că nu s-a întâmplat.

- Dar s-a întâmplat, ai recunoscut.
- Da, Ovidiu.

„I-am zis lui Bumbescu: «Uită-te în ochii mei!»”

- Hai, zi-ne!
- Bumbescu o lua ca o șmecherie ceea ce făcea. Mă lovea, mă hârjonea... Când am fost prezentat la Steaua eu i-am explicat lui, dar și celorlalți care sunt regulile mele. Și el a sărit imediat. "Cum, domne, că noi suntem Bumbescu, Iovan și Bărbulescu. Ce ne facem?". Și le-am zis să-și vadă de treabă.

- Și ce-a urmat?
- În fine, mă tot lovea, îmi mai dădea câte un pumn. Și i-am zis la un moment dat: "Gata! Nu-mi plac glumele fizice. S-a terminat. Sunt neatent și te lovesc". Apoi l-am avertizat că e ultima dată când nu reacționez. "Prima dată când ai să mai faci asta n-o să-ți placă. Uită-te în ochii mei!". Și, după meciul cu Kuusysi Lahti...

„Să moară mama! Cu ce-a dat în mine?”

- Și-a dat din nou în petic...
- După meciul cu Kuusysi Lahti, am bătut 1-0, în avion veselie mare. M-am dus la jucători în spatele avionului, am băut cu ei un pahar de whisky și după ce-am plecat el m-a lovit în spate pe culoarul avionului. Când m-am întors, el era în picioare, i-am dat un picior în gură! O palmă cu piciorul!

- Păi, puteai tu să ridici piciorul?
- Ha, ha, ha. Păi, da cum?! I-am dat cu piciorul în obraz și a căzut direct pe jos... El repede "Să moară mama! Cu ce-a dat în mine? Cu ce m-a lovit?". Nu și-a dat seama cu ce l-am lovit! De atunci n-a mai făcut nicio glumă cu mine.

- L-ai potolit. 
- Doar îi atrăsesem atenția de mai multe ori că mie nu-mi plac glumele fizice...

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU FLORENTIN MARINESCU

CITEȘTE ȘI:

FCSB. A fost dezvăluită echipa care negociază pentru Florinel Coman » Mutarea, anunțată misterios de Giovanni: „Gata, vine surpriza!”

EXCLUSIV UEFA ne trimite la EURO 2021! Veste MARE pentru „tricolorii” mici antrenați de Adrian Mutu

Playtech: BOMBĂ! Adevărul despre divorțul dintre Alexandra Dinu și Adrian Mutu. De ce s-au despărțit, de fapt


Comentarii (17)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  25 Decembrie 2020, 13:55

Bumbescu? ca Andone, la gioale. Cioban, ghiolban. Dar NU trecea nimic de el.

104646408180595
Calin Pintea  •  25 Decembrie 2020, 13:15

Bun fundaș central Bumbi, colonelul! Forța, detenta, plasament, dar cam atât! Dur și dese ori rudimentar! A avut mare noroc cu Belo, după plecarea acestuia in 1988 și plasarea lui Iovan in centru s-au văzut mai bine deficientele lui Bumbi! In rezumat jucător bun, util lângă Belo! Păcat pt imaginea lui ca Bumbi, de nevoi și greutăți, s-a întors cu boneta in mâna la poarta Cazarmii sportive sinistre, relicva a trecutului trist!

francescoli1974
francescoli1974  •  25 August 2020, 13:47
Postat de reteleanu pe 03 Iunie 2020, 22:18

pai sensei marinescu a facut, de fapt, marea echipa a stelei (bine, evident, exagerez un pic). pur si simplu le-a adus tuturor (in primul rand lui lacatus) curajul fizic impotriva oricui. ca o paranteza: sensei marinesccu bate si acum, la varsta asta si cu o mana legata la spate, pe toti cei care scriu pe aici. pe rand sau toti odata. in primul rand a facut din toti experti in combat si in impactul fizic (cu solul, cu adversarul). asa a ajuns lacatus spaima tuturor fundasilor din lume (a nu se uita antologicul meci cu spania, cand le-a terminat carierele in 20 de minute "macelarului din bilbao", goikoetxea, si lui camacho)

Plus Vujacic și Ardeleanu de la FCM Bacău.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează