FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Dezvăluire şocantă a unui fotbalist: "Cornel Dinu ne-a cerut să facem egal"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 14:35

Fostul fotbalist de legendă al lui FC Argeş, Viorel Moiceanu, acum în vîrstă de 60 de ani, a povestit cu lux de amănunte, în exclusivitate pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, un blat realizat între Cornel Dinu şi Nicolae Dobrin.

Întrebat dacă a asistat la meciuri trucate, Moiceanu a început să rîdă, amintind un episod dintr-un meci între FC Argeş şi Dinamo.

" Dobrin era antrenor la noi, iar Cornel Dinu la Dinamo. Au stat în cîrciumă la «Argeşelul», celebră în Piteşti, pînă la 6 dimineaţa, după care au venit să ne dea trezirea. Ne-au spus că trebuie să facem egal. Iniţial nu am vrut să acceptăm, pentru că aveam primă la victorie 500 lei.

«Vă dăm noi prima!», ne-au spus cei doi. Am acceptat. Începe meciul, Stelică Badea trage un şut de la 25 de metri, gol extraordinar. Ne uitam şocaţi, nu ne venea să credem. «Ce faci nebunule? Pui mîna pe ea sau faci fault în careu acum! Altfel ne luăm bătaie de nu ne vedem». Arbitrul s-a prins ce încercam să facem şi, la un fault, undeva pe la 17 metri, a pus-o pe var! Am răsuflat uşuraţi, s-a terminat egal", a spus Moiceanu pentru Gazeta Sporturilor.

Gabriel Moiceanu a povestit alte 9 momente memorabile din cariera sa şi a vorbit şi de meciul cîştigat de FC Argeş în faţa Valenciei, 2-1, cînd marele Kempes i-a cerut tricoul. Acestea, dar şi alte informaţii le puteţi citi în ziarul Gazetei Sporturilor de astăzi şi în ediţia digitală pe care o poţi citi AICI.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (92)
marian0904
marian0904  •  14 Ianuarie 2015, 06:50

Ce chestie? Si ce deranj! Parca numai Lordul Jean ara pe ogorul cooperativei? Dar Suedia - Danemarca 2 - 2 de la CE 2004? La protestele Italiei, Lennart Johansson a lasat-o moarta. Nu a cautat nimeni nici o valiza. S-au ascuns, iar grecii au profitat si-au umflat cupa.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Ianuarie 2015, 22:00

Cat de jhegos este cel care a scis articolul care e si las pe deasupra !!!! Pai Dinu v-a cerut mai saraciilor sa faceti egal sau ”antrenorul ” vostru, Dobrin ?! A venit Dinu la voi in vestiar sa va zica ceva ? ....Pe aici deja elucubreaza o gramada de postaci crethini care habar nu au de fotbal ! Ei cred ca e ca ala de pe play station !

bumix
bumix  •  13 Ianuarie 2015, 20:53

asta e jegul fotbalului romanesc . n-au cistigat NIMICpe teren numai cu blat ,numai cu arbitrii . daca nici acum nu se merge pina la capat ca se stie tot atunci e clar si D.N.A ul e dinamovist adica blatuitor

Vezi toate comentariile (92)
Comentează