FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Dezvăluiri din culise! Gigi Becali a dat afară antrenorul unei echipe din Liga 1!

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 00:00

Patronul FCSB s-a implicat pentru a doua oară în demiterea unui antrenor de la FC Voluntari: după Ionel Ganea, acum a influenţat şi decizia prin care „Briliantul” Adrian Mutu a fost îndepărtat.

Gigi Becali e patron la două cluburi de Liga 1. Şi la FCSB, dar şi la Voluntari! În acte nu e la niciuna dintre grupări, dar deciziile cele mai importante de la aceste echipe sunt influenţate decisiv de Becali. Dacă la FCSB nu e nicio surpriză, la formaţia de la marginea Bucureştiului imixtiunea lui e posibilă din cauza relaţiei pe care o are cu primarul Voluntariului, Florentin Pandele, care îi este fin lui Gigi.

Ultima mutare făcută de Voluntari a fost să-l demită pe Mutu. Decizia ar fi venit după ce chiar Becali, aflat de multă vreme într-un conflict cu fostul atacant, i-ar fi cerut acest lucru lui Pandele. Primarul s-a conformat, numai că există şi un preţ pentru această debarcare: achitarea clauzei de reziliere în valoare de 150.000 de euro.

Implicarea lui Gigi nu s-ar opri aici. Din închisoare, Cristi Borcea l-ar fi rugat pe naşul său să-l sensibilizeze pe Pandele să revină la varianta Claudiu Niculescu, cel cu care echipa a câştigat Cupa şi Supercupa în vara trecută. Niculescu e finul lui Borcea.

Nu e prima dată când un tehnician al Voluntariului e demis la ordinul lui Gigi Becali. În mai 2016, Ionel Ganea a fost, de asemenea, îndepărtat tot după ce Gigi Becali l-a rugat pe finul său să ia această hotărâre.

"Cu Voluntari a fost bine până la un moment dat, când a venit diavolul din Pipera. Şi împreună cu finul său, primarul Pandele, şi el e tot aşa, un om foarte uşor influențabil, m-au dat afară"

"Nu avusesem niciun conflict cu Becali. Mi-a zis că s-a dus la finul său şi i-a zis că am vorbit urât despre el. Şi de asta m-a dat afară. Eu îi cerusem doar să-i lase pe jucătorii Stelei împrumutați la Voluntari să joace împotriva Stelei. Când i-am zis treaba asta, a luat foc"
Ionel Ganea

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (38)
mosvasile
mosvasile  •  20 Iunie 2018, 17:40

Pai cum mai fcsb-istii din redactia GSP?Cenzurati pana si citatele din "stirea"voastra?Acolo scria ca Ionel Ganea a rabufnit ca a fost dat afara de la Voluntari la interventia celui pe care l-a numit "Diavolul de la Pipera"!Iar eu doar am adaugat ca diavolul ala nu se sfieste sa-si faca cruce!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  20 Iunie 2018, 14:35

*** care isi face cruce!Si o multime de "***"din presa,din politica si simpli chibitzi,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bratia2003
bratia2003  •  20 Iunie 2018, 13:16

Cu ceva vreme in urma am postat ca fotbalul nostru dar si Societatea, in ansamblul ei ar fi mult mai sanatoase daca ar disparea "cancerul" care le macina. Mai este nevoie sa fie nominalizat? Poate acum dupa legaturile oneroase cu "primarita" o sa-l mai intrebe cineva de "sanatate". In afara de "bani", "palatul meu" si alte cateva sabloane nu are nimic in cap.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează