FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Anamaria Prodan, dezvăluiri șocante din perioada petrecută de Gigi Becali în închisoare: „Voiau să-l distrugă, să-l omoare!”

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 12:34 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 14:17

Anamaria Prodan a vorbit, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, despre perioada cu  Laurențiu Reghecampf  antrenor principal la FCSB, care a coincis cu perioada petrecută de Gigi Becali în penitenciar.

În aceea perioadă, Reghe a adus două titluri de campioană echipei, după 7 ani de pauză. Gigi Becali a primit o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare, din care a executat doi. El a fost condamnat, în 20 mai 2013, la închisoare cu executare în Dosarul Schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării și a primit ulterior un spor de șase luni, după alte două condamnări: în Dosarul Valiza și în cel al sechestrării celor care i-au furat mașina. Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă.

„Noi am gestionat clubul când Gigi era închis”

„Performanță Stelei a ținut de Reghecampf, de mine și de jucători. Am jucători și acum la Steaua (nr FCSB), chiar dacă lumea spune că n-am. Așa repede vi-i spun pe Man, Olaru, Cristea, Filip, Vlad... Dar atunci diferența o făceau atitudinea lui Reghecampf și felul în  care vedeam business-ul. În perioada în care Gigi era închis, clubul a fost gestionat de noi. Toți voiau să-l distrugă pe Gigi! Era o pâine de mâncat și voiau să-l omoare. Noi am avut doi ani de vis la Steaua!”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

„Mă sună jucătorii că trebuie să le castrez câinele”

De ce crede ea că a avut succes Reghecampf in primul mandat la FCSB? „Era o familie din toate punctele de vedere. Grătarele și micii au sudat relații de familie și de joc incredibile. Eu făceam grătare și la Chiajna, dar pe marginea șoselei. Și atunci i-am salvat și Concordia a fost echipa returului. E vorba despre cât de mult îți iubești meseria. Nu poți dacă nu ești pedagog, psiholog, tată, mama. Pe mine mă sună jucătorii și la 3 dimineață când au probleme. Că li s-a îmbolnăvit pisica, bunica sau trebuie să le castrez câinele. Problemele lor sunt problemele mele! Eu mă ocup de tot, inclusiv de grădinița copiilor lor”.

Laurențiu Reghecampf intervine în scandalul momentului: „Steaua pentru mine este echipa mea de suflet”

CITEȘTE ȘI:

„Nenea, ne dați și nouă mingea?" » Gică Hagi și Gică Popescu, vedete într-o campanie publicitară

FOTO Rebecca Prodan în lenjerie intimă » Imaginile sexy postate de mama ei, Anamaria Prodan Reghecampf

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
1745flo
1745flo  •  20 Iulie 2020, 11:00
Postat de ge3orge3 pe 19 Iulie 2020, 23:19

CE FOTOGRAFIE SUPERBA....

E reprezentativa pentru tot ce inseamna fcsbismul! O adunătură de pușcăriași!

ge3orge3
ge3orge3  •  19 Iulie 2020, 23:19

CE FOTOGRAFIE SUPERBA....

654626884909566
Adrian Oncea  •  19 Iulie 2020, 16:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează