FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul FCSB » Gigi Becali: „Reacția Craiovei i-a înrăit pe jucătorii mei”

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2019 20:03

Gigi Becali sare la gâtul lui Mihai Rotaru după ce Craiova a sesizat FRF în cazul meciului dintre Astra Giurgiu și creditorul ei, FCSB. Steaua a învins la Giurgiu cu 2-0, în condițiile în care gazdele îi datorau lui Becali 1,7 milioane de euro la ora jocului. 

Gazeta a dezvăluit în urmă cu o lună existența unui împrumut de 300.000 de euro din partea bucureștenilor către giurgiuveni.

„E frustrant că cei de la Craiova, care pun juniorii să joace cu Viitorul, fac reclamație la FRF. Există semnătură în 3 în care e implicată și Liga. Adică și Craiova, pentru că Liga reprezintă toate echipele din Liga 1. Craiova spune că dacă Becali a dat împrumut, tot el finanțează două cluburi și n-are voie să fie finanțator.

Au o gândire bolnavă. Probabil să fie o răzbunare a lor pentru că atunci când au băgat copiii cu Viitorul am vrut să fac reclamație, dar nu mai știu dacă am făcut.  E o gândire diabolică la Craiova. Eu nu mă mai supăr.

Am rămas uimit, că am zis de Rotaru că e băiat deștept, dar cum să faci asemenea tâmpenii? Ești tânăr, faci bani, de ce să faci mizeriile astea? Reacția Craiova i-a înrăit pe jucătorii mei. Eu nu mai vorbesc cu jucătorii, dar știu că sunt mai ambiționați ca niciodată”, a declarat Becali pentru GSP.ro.

FCSB și CSU Craiova se întâlnesc duminică într-un meci din play-off-ul Ligii 1, de la ora 20:30. 

Citește și:

EXCLUSIV Veste-șoc: FRF anchetează Astra și FCSB! Totul s-a făcut la inițiativa Craiovei: „Gigi Becali încalcă integritatea!”

EXCLUSIV Becali reacționează după dezvăluirea lui Cornel Dinu despre banii dați de CFR Cluj: „Becali trebuia să fie la pușcărie. E strigător la cer”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  30 Martie 2019, 06:56

Blaturile intre echipe se razbuna in Europa. Am vazut cine bemeficiaza de blaturi / cooperative / noncombaturi cand au jucat cu Dudelange. Restul e can-can.

318812238881711
Marco Marco Popa  •  29 Martie 2019, 22:31

sincer, mi a placut asta "Reacția Craiovei i-a înrăit pe jucătorii mei” :))) care "jucatori" ??? pacalicii, actoii tanase si coman??? pacaliciul de servici , man??? ciobanul e zilnic haios cu actorii lui...

207979096630676
Popirlan Ionel  •  29 Martie 2019, 21:52

ce impachetator prost,corceste fecesebeaua berceni cu steaua bucuresti...impachetatorule,mai ai frati...sau surori pe acasa.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează