FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile din interiorul FRF: „Sunt 10-15 care stau prin birouri și nu fac nimic. Stoichiță începuse să «spele morții»!”

Marcel Pușcaș, fostul oficial al celor de la U Craiova 1948, a făcut dezvăluiri incredibile despre FRF
Marcel Pușcaș, fostul oficial al celor de la U Craiova 1948, a făcut dezvăluiri incredibile despre FRF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 20:30 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 21:03

Marcel Pușcaș, fostul oficial al celor de la U Craiova 1948, fost fotbalist, antrenor, impresar şi preşedinte de club, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO e miercuri, de la ora 20:00.

- Marcele, ai lucrat cu Burleanu la Federație.
- Ovidiu, sunt șase ani de când Burleanu e la Federație, iar unii sunt mulțumiți cu el. Eu am plecat pentru că nu-mi vedeam rostul. Sunt și acum foști colegi în Federație și nu mă feresc să o spun... Sunt 10-15 prin Federație care stau prin niște birouri și nu fac nimic. Absolut nimic. Nimic toată ziua. Dar nu pot fi dați afară pentru că au contracte pe perioadă nedeterminată. Dacă-l dai afară, te dă în judecată. Vin la ora 9 și pleacă la 17 ca să-și ia salariile. Eu n-am mers la Federația Română de Fotbal doar ca să-mi iau salariul.

- Doar tu erai pus pe treabă, se pare.
- Eu am vrut să fac ceva, dar dacă văd că una zicem, alta facem... Sunt milioane de influențe necompetente în jurul unor decidenți. Eu accept orice legătură, orice subordonare, cu o singură condiție. Să-mi aduci argumente mai bune decât am eu. Și accept. Dacă bateți câmpii cu una dintre idei eu spun că nu mi se pare OK. Dacă mă puneți să fac ceva împotriva crezului meu și a credinței mele, o fac de mântuială. Or decât s-o fac de mântuială, mai bine ne despărțim. Ultimele șase, șapte luni n-am mai făcut nimic nici eu...

- E adevărat că tu i-ai propus lui Daum să demisioneze?
- Am fost singurul din Comisia Tehnică care i-a spus asta în față lui Daum. Și Țicleanu, Tăbârcă și cine mai era p-acolo sunt martori. Badea, Stoichiță... I-am spus în față și toți au tăcut: "Domne, eu am auzit de demisii și de demiteri. Ar fi cazul să-ți dai demisia! Mai jos nu se poate. Ești un antrenor german, senzațional, dar suntem la un pas să ne facem de râsul planetei". Nu mai aveam nicio șansă în patru etape. La o zi sau două s-a întâlnit cu Burleanu... Stoichiță începuse să «spele morții» p-acolo: "Marcel e mai impulsiv...". Nu sunt deloc! Daum trebuia să-și dea demisia demult, cu o lună, două înainte. Asta e regula la antrenori. Dă-ți demisia!

- Ai lucrat și cu Burleanu, și cu Mircea Sandu. 
- Văzându-l la lucru pe Burleanu am început să-l regret pe Mircea Sandu. Deși în 24 de ani m-am opus la aproape tot din ce făcea! Doar că Sandu a avut realizări concrete.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU MARCEL PUȘCAȘ

CITEȘTE ȘI:

Ciprian Tătărușanu revine în Serie A: semnează cu AC Milan! Anunțul făcut de italieni

Mofturile lui Becali sabotează „naționala”! Decizia luată de FCSB lasă descoperit un post vital al „tricolorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
robotzel
robotzel  •  12 Septembrie 2020, 14:50
Postat de Mircea Gabriel Bleoca pe 11 Septembrie 2020, 16:03

De putut poti sa-i dai afara!! Le desfiintezi postul.

Sau le dai ceva de făcut conform postului și dacă greșesc afara cu el.

1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  11 Septembrie 2020, 16:06
Postat de ciprian_451fh pe 11 Septembrie 2020, 04:53

Nu poți da preaviz decât dacă dai omul afară, ir dacă are contract permanent, nu poate fi dat afară decât dacă greșește cu ceva.

Ce sa greseasca daca nu muncesc? Am mai spus-o: le desfiintezi postul prin reorganizare! Numai ca aia 10-15 sunt pilosii care i-au asigurat suprematia lui Burleanu!

1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  11 Septembrie 2020, 16:03

De putut poti sa-i dai afara!! Le desfiintezi postul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează