FOTBAL  »  Superliga  »  „PRIETENII LUI OVIDIU”

EXCLUSIV Dezvăluiri-șoc făcute de Giovanni Becali: „Mircea Lucescu are curaj să jure pe nepoții lui? Eu jur pe toată sănătatea copiilor mei!"

Giovanni  povestește detalii neștiute despre plecarea lui Mircea Lucescu de la Rapid în Turcia, la Galatasaray.
Giovanni povestește detalii neștiute despre plecarea lui Mircea Lucescu de la Rapid în Turcia, la Galatasaray.

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 10:41 / Actualizat joi, 13 august 2020 10:59

Ioan Becali, cel mai important agent de jucători de după 1990, ulterior condamnat pentru diverse ilegalități făcute în fotbal, a fost invitat la „Prietenii lui Ovidiu” (emisiune difuzată în fiecare miercuri, la ora 20:00, pe GSP.RO).

Acesta povestește detalii neștiute despre plecarea lui Mircea Lucescu de la Rapid în Turcia, la Galatasaray. 

Ovidiu Ioanițoaia, dialog cu Giovanni Becali:

- Giovanni, eu îți mulțumesc pentru prezența la emisiune. 
- Eu am un respect față de tine de 30 de ani. Nu te-am refuzat niciodată și n-ai scris cu litere de aur pentru mine. Ne-am mai și certat. De cele mai multe ori când îi țineai partea lui Lucescu... 

- Eh! 
- Tu crezi că Mircea Lucescu, în relația pe care o are cu mine, sau când își aduce aminte de mine în somn... sau când vorbește și vine vorba de mine, crezi că n-are un d-ăsta să zică „Bă, am greșit cu Giovanni!"? Eu pun mâna pe Biblie! El a greșit! 

- Cu ce? 
- Pur și simplu, n-a recunoscut niciodată că eu l-am dus la Galatasaray! Și contractul lui original semnat e încă la mine în birou. Întrebați-l pe Lucescu cu cine s-a întâlnit la Intercontinental în apartamentul imperial. Cine i-a adus pe cei de la Galatasaray? I-a adus el, altcineva sau eu?! 

- Giovanni, el a zis mereu că n-a avut impresar. 
- Eu eram în Belgia cu echipa națională. Jucam cu Portugalia, Germania și Anglia. Gică Popescu, Hagi și președintele lor căutau antrenor, că Terim plecase la Fiorentina. Eu i-am întrebat pe cei doi monștri sacri ai fotbalului nostru ce facem de antrenor?! „Fă ce vrei tu!”. Ia să-l sun pe Iordănescu. El era cu Comisia Tehnică, n-a răspuns la telefon... Ia să-l sun pe Mircea Lucescu. Era antrenor la Rapid. „Da, domne, cum să nu?". "Mircea, vorbim de două milioane de dolari pe an..". "Da!". 

- Așa... 
- Am închiriat apartamentul imperial de la Intercontinental, au venit conducătorii Galatei, masă mare. A venit Mircea, au vorbit în franceză și așa a ajuns la Galatasaray! Am mers pe încredere.... Ia întrebați-l cu cine a plecat la Donețk cu avionul privat! Cu mine sau el singur? Sau cu altcineva? El în sinea lui, în somnul lui și în visele lui trebuie să spună că a greșit cu Giovanni! Eu pun mâna pe Biblie și jur pe toată sănătatea copiilor mei că așa s-au petrecut lucrurile. Ne-am certat, ne-am împăcat, acum ne dăm mâna. 

- Acum cu cine mai ești certat? 
- Nu mai sunt certat cu nimeni din fotbal. M-am împăcat cu toată lumea. Crezi că Mircea Lucescu are vreodată curaj să jure pe nepoții lui că nu l-am dus eu la Galatasaray? No, no, no! Ovidiu... au trecut...

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu:

Mircea Lucescu, la prima înfrângere la Dinamo Kiev » A fost învins de locul 4 din Ucraina

Mircea Lucescu începe campania de transferuri: vrea să plătească 10 milioane de lire pentru starul lui Rangers

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (19)
112651963934596
Neagu Mihai  •  28 Februarie 2021, 02:10

Intre Lucescu cel mincinos si Giovani cel mafiot,aleg Giovani. E oricum mai cinstit si corect decat marele mincinos Lucescu.Un antrenor bunicel,un caracter zero barat. Se ridica Dobrin din mormant , Lucescu l-a lucrat doar pt ca Dobrin era prea valoros. Dar cu Boc ce-a avut ? Cornel Dinu cand va spune adevarul despe faptele lui si ale lui Lucescu?

2147531708893044
Mircea Ionescu  •  27 Februarie 2021, 10:31

Hmm "prieteni" lui Ovidiu este o vorbă bună din popor, cine se aseamănă se adună!

caoradea
caoradea  •  27 Februarie 2021, 08:04
Postat de Marian Dinu pe 13 August 2020, 14:44

Prietenii lui ovidiu, ha, ha, ha, ce te mai mândrești cu asemenea prieteni, care mai de care mai.....................

Si inca ii multumeste ca a venit la emisiune... De ce nu a facut o emisiune din Jilava cand toti au fost acolo gramada ? Ovidiule, promovezi non valori, dai exemple foarte bune societatii mai ales celor tineri. Si nu exista zi cand nu scrieti despre familia asta inculta, neserioasa, de stil mafiot, jos palaria.... Nu cred ca nu aveti vreun beneficiu din partea lor, ca instituie vorbesc, atfle nu vad de ce toata mass media pur si simplu cauta sa interactioneze cu ei, sa scrie despre ei.... trist, foarte trist.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează