INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, la prima înfrângere la Dinamo Kiev » A fost învins de locul 4 din Ucraina

Mircea Lucescu, la prima înfrângere la Dinamo Kiev » A fost învins de locul 4 din Ucraina
Mircea Lucescu, la prima înfrângere la Dinamo Kiev » A fost învins de locul 4 din Ucraina

Articol de - Publicat marti, 11 august 2020 21:14 / Actualizat marti, 11 august 2020 21:15

Mircea Lucescu, din 23 iulie antrenor la vicecampioana din Kiev, caută cea mai bună formulă de joc. Astăzi, Dinamo a pierdut, 1-2 cu Desna.

Numit antrenor la Dinamo Kiev pe 23 iulie, doar cu o lună înainte de startul sezonului, Mircea Lucescu a început pregătirea pe 30 iulie și a avut primele două amicale, ambele disputate la centrul sportiv al alb-albaștrilor de la Koncea-Zaspa.

După 3-0 în fața divizionarei secunde Veres, kievenii au pierdut astăzi cu Desna (1-2), locul 4 în ediția trecută a elitei ucrainene. Viktor Țîgankov, cel mai bun jucător al lui Dinamo, nefolosit în prima partidă, a intrat acum în repriza secundă și a înscris golul de 1-1 (80), după ce ratase un penalty cu zece minute înainte.

Lucescu a început în formula Bușcian - Karavaev, Sirota, Kędziora, Timcik - Sidorciuk, Buialski - Lednev, Țitaișvili, Buleța - Supriaga. A făcut patru schimbări față de "11"-le utilizat cu Veres.

OFICIAL Alex Maxim la Gaziantep încă doi ani: „Caracter și mare talent”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bazinga
bazinga  •  12 August 2020, 12:15

Mai doua batai si zboara....Il mananca ultrasii lui Dinamo !Si-o mrerita din plin pentru tradarea miseleasca oferita lui Sahtior...

amicu
amicu  •  12 August 2020, 07:48

La cum se prezinta Shactior acum, greu de crezut ca Lucescu poate face minuni. Ceea ce poate face in schimb, este sa creasca jucatorii tineri sa creioneze un lot pentru viitor.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  11 August 2020, 22:55

Mircea Lucescu si Viktor ***. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează