FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Dezvăluiri colosale ale unui fotbalist-playboy din Liga 1: „Dacă se întâmpla asta, putea să vină și cea mai frumoasă femeie din lume, că nu mă atingeam de ea o săptămână”

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 11:15 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 11:28

Sandu Boc, fostul fundaș al celor de la Petrolul, Dinamo, Sportul, Rapid și Craiova, a povestit aventurile sale cu cele mai sexy și celebre femei din România, de pe vremea când era considerat un adevărat playboy

Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Sandu Boc a făcut dezvăluiri colosale, în premieră.

După ce soția mea a plecat cu copilul în Germania, am rămas singur într-un apartament cu trei camere. Cu o masă, o dormeză și patru scaune. Și o luasem pe tras cu prietenii... Eram plin de datorii. Când am zis: «Hopa, ce faci cu tine?!». Din momentul ăla am zis stop și-am început să urc. Mi-am triat prietenii pentru că mulți veneau, beau o sticlă de whisky și plecau... Apoi am revenit în fotbal, am ajuns la Liga Profesionistă”, a început Boc dezvăluirile neștiute ale carierei sale.

Acesta a continuat poveștile: „Regretul vieții mele a fost că n-am prins Mondialul din Mexic. În '69 eram cel mai bun fotbalist din România. Jucam senzațional, eram într-o formă extraordinară. Eu jucam de plăcere, dar dacă prindeam în ziar sub nota 8 putea să vină și cea mai frumoasă femeie din lume că nu mă atingeam de ea o săptămână. Pe vremea aia nu erau bani mulți. 1.200 de lei indemnizație, 300 de lei primă de joc”.

La națională după 1-1 cu Anglia pe Wembley ne-a dat 5.000 de lei. Nu erau banii de azi. Aveam alte satisfacții. Mergeam prin restaurante, mânzam și la final ne ziceau ospătarii ca masa-i plătită... Ne luam haine, ne îmbrăcat mai deosebit. Ne puteam lua o mașină, un apartament
Sandu Boc, fost internțional

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV // VIDEO Sandu Boc, povești din dormitor: „Cu Corina Chiriac am fost împreună trei luni, iar Maurer m-a prins cu iubita lui în garsonieră"

EXCLUSIV // VIDEO Povești secrete din viața picantă a lui Sandu Boc: "Am cucerit-o pe una... Era frumoasă, creolă cu ochii albaștri și putred de bogată"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
respect2014
respect2014  •  25 Iulie 2020, 15:44

Daca Boc ar fi avut tineretea dupa Revolutie se facea un ziar special pentru el. Gen "cancan Boc". Omul asta este fabulos. Cand eram f f tanar era un fel de legenda a celor care se credeau cuceritori in Bucuresti. Un fel de Bianca Dragusanu de sex masculin dar cu minte si cu o cariera pe bune in spate. Respectele mele DOMNULE! Ati lasat ceva pe unde ati trecut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează