GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Povești secrete din viața picantă a lui Sandu Boc: "Am cucerit-o pe una... Era frumoasă, creolă cu ochii albaștri și putred de bogată"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 20:20

Sandu Boc, fostul fundaș al celor de la Petrolul, Dinamo, Sportul, Rapid și Craiova, a povestit la "Prietenii lui Ovidiu", emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO, aventurile sale cu cele mai sexy și celebre femei din România, de pe vremea când era considerat un adevărat playboy

- Sandule, dar tu ai dat atacul asupra fetelor și în afara granițelor. 
- Am fost logodit cu Salomeea Djanhanghir.

- Nepoata Șahului Iranului.
- Era superbă, o femeie superbă! Am plecat cu Dinamo în Iran. Am fost cazați la un hotel al fratelui Șahului. Erau toți copiii de bogătași la piscină. Eu cu Pârcălab stăteam cu picioarele în apă. Vizavi erau două fete. Îmi zice Pârcălab: "Uite, mă, aia se uită la mine!". "Cum să se uite, mă urâtule, la tine? Se uită la mine! Hai să sărim în apă. Tu te duci în dreapta, eu în stânga. Vedem la cine se uită!".

- N-ai renunțat...
- Am făcut ce am propus și bineînțeles că s-a uitat la mine. Am prins tupeu, m-am dus și i-am cerut Bronzol. M-am dat pe mine, i-am dat și ei pe spate. Vorbea franceză. Mai știam de prin liceu. Azi așa, mâine așa, și uite că s-a legat ceva. Ne vedeam în fiecare zi, mergeam la film.

- Și v-ați logodit până la urmă?
- Da. Era frumoasă, creolă cu ochii albaștri. Când m-am întors în România, vorbeam zilnic cu ea la telefon. Era totul interceptat, dar totul era legal. Celor de la ambasadă le-a convenit, inclusiv lui Ceaușescu. Ea era putred de bogată. După un an am plecat iar la ea. Am luat verighetele de la Istanbul. Mă aștepta la Teheran să facem logodna. Avea o sufragerie imensă și Dumitrache îmi zicea că nu pleacă fără ceva din casa aia. "Bă, îți dau eu ce vrei, nu-mi strica logodna!", i-am zis. Și-au început ăia în arabă.

- Și nu ți-au zis că... 
- Mi-au zis la final că vor să vină și ei în România. Eu le-am spus că sunt student și că am o vilă. Ea mai avea o pretenție: să nu mai joc fotbal deloc și să mergem să-i vedem toate rudele din lume. Nu acceptam asta! M-am întors în România și-a venit generalul la Săftica. "Boc, te-ai logodit, mă?". "Avem o problemă... Eu le-am zis că am o vilă!". "Păi și care-i problema? Îmbrăcăm soldații în frac și îi chemăm pe toți aici, la Săftica! Vila asta e a ta!". Nu s-a mai întâmplat pentru că am avut necazul respectiv...

- Cu pușcăria?
- Da. Așa a fost viața, nea Ovidiule.

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU SANDU BOC

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
supereduardo10
supereduardo10  •  08 Iulie 2022, 11:09
Postat de nicolaedobrin pe 11 Martie 2020, 20:29

Cum adica "au inceput aia in araba"??? Hmm... Adica sa fie logodit cu nepoata Sahului si sa nu stie diferenta dintre farsi (persana) si araba?

Gogosi de pescari si barbati inchipuiti :))

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  11 Martie 2020, 20:29

Cum adica "au inceput aia in araba"??? Hmm... Adica sa fie logodit cu nepoata Sahului si sa nu stie diferenta dintre farsi (persana) si araba?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează