FOTBAL  »  Superliga  »  RIVALITATE

EXCLUSIV Dezvăluirile unei glorii dinamoviste despre vizita lui Mircea Lucescu în vestiarul FCSB: „Așa mi-au spus unii de acolo”

Articol de - Publicat marti, 13 august 2019 01:39

Vizita de săptămâna trecută a lui Mircea Lucescu (74 de ani) în vestiarul FCSB-ului a luat prin surprindere mulți oameni din fotbalul românesc, care n-au digerat prea bine asocierea dintre dinamovistul Lucescu și clubul lui Gigi Becali.

Ion Pîrcălab (77 de ani), fost jucător reprezentativ la Dinamo, pentru care a evoluat între 1961 și 1970, a sărit însă în apărarea lui Mircea Lucescu, mărturisind că nu înțelege de ce Cornel Dinu a avut o reacție atât de dură la adresa lui „Il Luce.

„Am văzut ce s-a întâmplat, sunt la curent cu tot. Părerea mea e că el a fost la meci pentru că e prieten cu Gigi Becali. E treaba lui ce face în particular, dar el n-are angajament cu Steaua, el nu le-a pupat steagul, nu le-a făcut tactica de joc, n-a făcut nimic. S-a dus la meci și, probabil, l-a rugat Gigi să se ducă în vestiar le spună câteva vorbe jucătorilor.

Eu am auzit de la alții din interiorul Stelei că el n-a dat nicio indicație de joc. Indicații au fost date de antrenorul lor. Lucescu doar le-a spus câteva lucruri despre fotbal, despre viață, i-a îmbărbătat. A spus-o răspicat că nu ar putea antrena acolo și zic să nu-l băgăm pe Mircea Lucescu în aceeași oală cu alții. 

E o răutate ce s-a zis, Cornel Dinu a spus-o cam urât și nu știu dacă e corect”, a declarat Pîrcălab, fost coleg cu Mircea Lucescu și Dinu la Dinamo, în exclusivitate pentru GSP.ro.

57 de goluriîn 250 de meciuri a reușit Mircea Lucescu pentru Dinamo în prima ligă, în perioada 1963-1977

Mircea Lucescu a fost alături de FCSB

Joia trecută, Mircea Lucescu a fost prezent pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu la meciul FCSB - Mlada Boleslav 0-0. Acesta a urmărit meciul alături de Valeriu Argăseală, președintele celor de la FCSB, iar înaintea partidei le-a făcut o vizită jucătorilor.

„Il Luce” a fost  în vestiarul roș-albaștrilor pentru a-i motiva pe jucători. Timp de câteva minute, Lucescu senior a discutat cu fotbaliștii vicecampioanei și i-a încurajat.

Vizita inopinată a lui Mircea Lucescu l-a deranjat însă pe Cornel Dinu (71 de ani), un alt fost mare jucător al lui Dinamo: „În Italia, există o vorbă foarte clară şi spune: «Nu mă mai băga în chestii care seamănă a urât mirositor, a mlaştină fotbalistică» . În Italia se spune: «Domnii se nasc, nu se fac»”.

Vezi și:

EXCLUSIV Ion Pîrcălab propune doi străini pentru banca lui Dinamo + atac la Rednic: „Unii zic că sunt dinamoviști, dar pupau steagul Rapidului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
sooos1ck
sooos1ck  •  13 August 2019, 13:03

Cornel vorbeste despre corectitudine, el a uitat ca a fost antrenor in blatul secolului? Dinamo - Foresta 4 - 5 (4-0)

gicab
gicab  •  13 August 2019, 11:49

Cornel Dinu are avantajul ca poate spune ceea ce gândește...pai BĂLAȘA crezi ca putea vorbi ce gândea când era fcsbist?... crezi ca tanase, coman ori morutan nu au gânduri ascunse,pe care dacă le-ar dezvălui ar ajunge imediat la metaliflobus?... asta e avantajul lui Dinu ca nu mai atârna niciunde... spre deosebire de alții.

gicab
gicab  •  13 August 2019, 11:44
Postat de calin2750 pe 13 August 2019, 11:07

O fi Becali cum o fi, o fi si Lucescu cum o fi, dar sa credem ca unu ca si C Dinu e nascut domn e mult prea mult! E un biet securist batran si ranchiunos, invidios pe oricine face cate ceva. Rautate, ironie si amintirile unui fost paharnic a unor chelfii de rang "inalt" din Bucurestiul socialist. Cam atat! Un om care imbatraneste oribil!

80% din jucătorii de fotbal ai ligii 1 au citit doar postările de pe rețelele de socializare, unde e scris numele pe contractul de munca și nr de la mașina...sa fim serioși... nimeni nu e perfect...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează