FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ion Pîrcălab propune doi străini pentru banca lui Dinamo + atac la Rednic: „Unii zic că sunt dinamoviști, dar pupau steagul Rapidului”

Mircea Rednic a antrenat la Rapid în trei rânduri // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Mircea Rednic a antrenat la Rapid în trei rânduri // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 17:08

Dinamo e într-o situație dezastruoasă în clasament, fiind pe locul 13 după 5 etape.

Mai mult, Eugen Neagoe a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului, iar postul vacant de antrenor creează tensiuni fără precedent în „Ștefan cel Mare”, clubul ajungând să fie divizat în mai multe tabere.

Ion Pîrcălab, 77 de ani, fosta glorie a „câinilor”, a vorbit despre antrenorii pe care și i-ar dori la Dinamo, nume precum Dario Bonetti (58 de ani) și Cristiano Bergodi (54 de ani) fiind în topul preferințelor acestuia.

„Neagoe e băiat bun, dar nu-l vor nici suporterii, plus că e bolnav. Nu-l știu pe Sebastian Moga, dar nu are prestanță de Dinamo. Până nu va veni un antrenor care să facă ordine, tot acolo jos va fi echipa.

L-am prins pe Bonetti la Dinamo, a făcut treabă bună, mie așa mi s-a părut. E străin și cred că ar fi potrivit la Dinamo. Nu prea mai am încredere în ăstia care sunt dinamoviști sau zic că sunt dinamoviști, așa că, la ora actuală, cred că un străin ar face treabă la Dinamo. 

Văd că se tot caută dinamoviști care, după ce au plecat, au fost la șapte echipe. Ei zic că au rămas dinamoviști, dar stai puțin, au pupat steagul lui Rapid și au venit înapoi. N-a fost Rednic la Rapid și le pupa steagul? Ăștia nu mai sunt dinamoviști puri! Ori ești dinamovist și mori cu Dinamo, ori nu mai ești. Nu mai vreau să dau nume, pentru că nu vreau să-i jignesc, dar tot sunt unii care așteaptă pe la porți.

Am rămas la aceeași părere despre Bergodi. FCSB își caută antrenor și nu-l ia pe Bergodi care e aici, la doi pași? Se vede mâna unui antrenor, pentru că Voluntariul nu are cine știe ce echipă, dar jucătorii sunt pregătiți bine, joacă un fotbal curat. E un antrenor de mare calibru, peste tot a făcut treabă. Mă mir că Dinamo nu apelează la el. Am înțeles că nu cere mult și că nu e plătit bine la Voluntari”, a spus Pîrcălab, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

6 trofeeare Mircea Rednic cu Rapid, trei din postura de jucător și trei în calitate de antrenor

Vezi și:

EXCLUSIV Eugen Neagoe e istorie pentru Dinamo! Clubul a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului, iar diseară vine posibilul viitor antrenor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
vasy86le
vasy86le  •  13 August 2019, 14:30
Postat de Marius-Adrian Creţu pe 12 August 2019, 23:44

dvd1?!? Vezi-ţi de viaţa ta ... NO NAME!!!

Asta ***..*** desi echipa lui mult "iubita" e cu doar 1 pct peste Dinamo si inca nu a jucat cu Viitorul,Cfr,Csu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

109594710227369
Marius-Adrian Creţu  •  12 August 2019, 23:44

dvd1?!? Vezi-ţi de viaţa ta ... NO NAME!!!

dvd1
dvd1  •  12 August 2019, 22:44

B-ul garantat 100% anul asta, poate sa zica orice si mama lui Pircalab

Vezi toate comentariile (6)
Comentează