FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Eugen Neagoe e istorie pentru Dinamo! Clubul a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului, iar diseară vine posibilul viitor antrenor

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 11:00

Dinamo a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului lui Eugen Neagoe și a staff-ului său. 

Convenția de reziliere e făcută de mai multe zile. Staff-ul lui Neagoe rămâne însă să conducă antrenamentele „câinilor” până la instalarea viitorului antrenor, care ar putea fi italianul Dario Bonetti. Pentru încetarea raporturilor contractuale, Neagoe va încasa compensații financiare din partea lui Dinamo. 

Dario Bonetti (58 de ani) a fost sunat azi-noapte de oficialii clubului din Ștefan cel Mare și i s-a transmis să iar primul avion spre România pentru a prelua echipa. Italianul ar urma să ajungă în țară pe seară, urmând apoi să meargă la negocieri pentru un nou mandat la Dinamo.

Varianta Dario Bonetti a fost luată în calcul după ce aseară Florin Prunea a blocat venirea lui Leo Grozavu la Dinamo pentru că acesta e impresariat de Anamaria Prodan. (Detalii AICI)

SUPORTERII ÎL VOR

Dario Bonetti a antrenat-o pe Dinamo în două rânduri, în perioada iunie - octombrie 2009 și între aprilie și noiembrie 2012, fiind unul dintre preferații fanilor. Suporterii ar fi de acord cu revenirea lui.

2 trofeea cucerit Dinamo cu Bonetti pe bancă: Cupa României și Supercupa, ambele în 2012

2 mandatea avut Bonetti la Dinamo: primul, între iunie și octombrie 2009, iar al doilea între aprilie și noiembrie 2012

Citește și:

DINAMO // EXCLUSIV // Bogdan Bălănescu vrea să demisioneze în urma conflictului cu Prunea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
stoichkov10
stoichkov10  •  12 August 2019, 15:37
Postat de dvd1 pe 12 August 2019, 15:26

poate sa vina orice antrenor rezultatul final e acelasi: B-ul garantat 100% anul asta. Dinamo trebuie retrasa din campionat imediat. E mai onorabil asa decit sa retrogradezi. Trebuie ca cineva sa realizeze asta si sa faca exact asa. S-a terminat cu Dinamo. Daca nu se retrage atunci la anul va fi in B si peste inca un an in C (nici in C nu o sa prea poata sa cistige meciuri chiar daca pastreaza tot lotul actual. B-ul garantat 100%.

Bey. Si daca nu pica in b promiti sa nu mai postezi 1 an?

stoichkov10
stoichkov10  •  12 August 2019, 15:35
Postat de fara_pista pe 12 August 2019, 15:11

Mai degrabă e „gruparea ERORII”... DOAR D13NAMO!

Ticbis, tu esti?

gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  12 August 2019, 15:28
Postat de fara_pista pe 12 August 2019, 15:09

Văd că e plin de `telectuali pe-acilea... De la Vulcănescu și Țuțea ajungem la Kant. Numai că ultimul domn pomenit îi zicea „weltanschaung”-ului Weltanschauung, cu doi de „u” și, neapărat, cu W mare. Ei, s-or mai fi schimbat lucrurile până a ajuns vorba respectivă la Kolozsvár...

Mmmmm, love the smell of a grammar nazi in the afternoon. Inainte sa te feliciti ca m-ai prins cu niste typo, ce-ar fi sa comentezi fondul postarii? Nu de alta, da' daca-i sa stam sa facem analiza formei comentariilor de pe gsp, mi-i ca ne-apuca al treilea titlu consecutiv al franei. Ori chiar, Zeii fereasca, urmatorul titlu al mulgatorului suprem.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează