FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo cedează un jucător în Serie B! Merge la fosta echipă a lui Adrian Stoian

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 08:36

Dinamo a scăpat de jucătorul cu cel mai mare salariu din lot. Croatul Tomislav Gomelt, 25 de ani, a plecat azi-noapte din cantonamentul dinamovist de la Belek pentru a semna cu ocupanta ultimului loc din Serie B, Crotone.

  • Corespondență GSP din Turcia

Cele două părți s-au înțeles deja verbal și urmează ca în cel mai scurt timp să semneze contractul, dacă nu intervine ceva neașteptat.

”Câinii” au acceptat să îl lase pe mijlocaș liber de contract pentru a scăpa de salariul considerat foarte mare pentru situația actuală din Ștefan cel Mare, 14.000 de euro pe lună. Închizătorul a jucat în primele două amicale din Turcia, cu Hajduk Split, 0-2, și cu Sion, 0-3, dar nu a mai participat la jocul de ieri, cu FK Liepaja, 3-2.

Merge la fosta formație a lui Stoian

Tomislav Gomelt merge la fosta formație a lui Adrian Stoian, Crotone, ultima din Serie B, cu doar 14 puncte acumulate în 19 etape disputate. 

Vezi și: 

DINAMO - FK LIEPAJA // Daniel Popa, atacantul care nu marca nici în antrenamente, s-a dezlănțuit: „Altul, în afară de Rednic, mă dădea afară” // VIDEO AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  21 Ianuarie 2019, 19:24

Ma gandesc ce se intampla de fapt daca un jucator slab de la Dinamo merge la ultima din serie B, Crotone, si tot de acolo(de pe ultimul loc) vine marea speranta pentru fcsb,Stoian! Dar timpul ne va arata adevarul!

pain89
pain89  •  21 Ianuarie 2019, 14:09

Ca jucator liber putea sa ceara cateva zeci de mii la semnatura si salariu tot acolo ii ajungea cu bonus cu tot. Tocmai de aia si-a scos salariu mare ca nu a mai luat zeci de mii la semnatura. Dinamo tot se plange de salarii, da ce pretentii vrei sa ai cand dai salarii la fel ca sibiu sau mai putin decat sepsi? Normal ca se duce in play-out

sala_dalles
sala_dalles  •  21 Ianuarie 2019, 09:09

Eu am vrut sa se continue cu bratu dar cu asta a gresit ! I-a fost fatala !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează