FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, forța nevăzută din Liga 1? Flavius Stoican face un pariu nebunesc: „E candidată la titlu, cel mai mare atu e Eugen Neagoe”

Dinamo, în timpul cantonamentului din Marbella // foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
Dinamo, în timpul cantonamentului din Marbella // foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2019 13:12

Dinamo frizează mediocritatea în Liga 1 de câteva sezoane, „câinii” terminând ediția precedentă pe locul 3 în play-out, adică cea mai slabă clasare din istoria clubului.

Noua configurație a echipei, cu Eugen Neagoe pe bancă și Florin Prunea manager-general, l-a impresionat însă pe Flavius Stoican, 42 de ani,  fost antrenor în două rânduri la Dinamo, în prezent la Petrolul Ploiești. 

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, antrenorul a nominalizat-o pe Dinamo atunci când a fost pus să-și exprime opinia cu privire la surpriza din noul sezon al Ligii 1. 

„Dinamo. O văd chiar candidată la titlu, important e cum începe. Oricum, va fi o nucă tare. E nevoie să înceapă bine ca suporterii să vină aproape de echipă. Cel mai mare atu: Eugen Neagoe”, a spus Flavius Stoican, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Vezi și: EXCLUSIV Giannis Maniatis e jucătorul care trebuia să vină la Dinamo, dar a fost oprit de Papazoglou: are 10 trofee, printre care 6 titluri de campion

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
908431252639885
Lucian Preda  •  08 Iulie 2019, 16:31

"Dinamo frizează mediocritatea în Liga 1 de câteva sezoane" ziseră cei de la GSP! Pe bune? De fapt, cum să-și amintească ei, minunatii gsp-isti, că acum doi ani Dinamo a luptat pentru titlu până în ultima etapă, jucând "cu cupa pe masă'?! GSP, restul...

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  08 Iulie 2019, 15:59

Daca Dinamo intră in play-off, jumatate din fc5bisti intra in comă! Si-au mâncat ficatii!!

chrb69
chrb69  •  08 Iulie 2019, 14:37

Tot acest jurnalist , care numai el scrie pentru Negoita? Stai cumva la Rin domnule Apostol?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează