FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO

EXCLUSIV Dinamo îl pierde pe Sorescu înaintea meciului cu Craiova! Cine l-ar putea înlocui + Marea dilemă a lui Dusan Uhrin

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 15:19

Deian Sorescu (mijlocaș dreapta, 22 de ani) s-a accidentat la antrenamentul de astăzi al lui Dinamo și nu va juca în meciul de luni contra celor de la CS Universitatea Craiova. 

  • Craiova - Dinamo se joacă luni, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport

În locul lui Sorescu, care a simțit o durere la gambă, Dusan Uhrin îl va trimite în teren pe Brito (31 de ani). Totuși, pierderea lui Sorescu e foarte mare pentru „câini”, ținând cont că în ultimele meciuri a jucat foarte bine, iar în „optimile” Cupei României, cu Foresta Suceava (4-0), a dat o pasă de gol. 

700.000 de euroe cota de piață a lui Sorescu, potrivit transfermarkt.de

13 meciuria jucat Sorescu pentru Dinamo în Liga 1 în acest sezon, reușind 3 goluri

Piscitelli sau Straton

Uhrin mai are o problemă: portarul. Tehnicianul nu știe cu cine să înceapă între buturi. Are de ales între Ricardo Piscitelli și Cătălin Straton. Ultimul a făcut un meci foarte bun cu Foresta, reușind câteva parade apreciate de antrenor. 

Echipa probabilă a lui Dinamo: 

Piscitelli (Straton) - Ciobotariu, Puljici, M. Popescu, Corbu - I. Filip - Brito, Nistor, Mrzljak, Moldoveanu - Perovici

Vezi și:

U CRAIOVA - DINAMO // VIDEO Robert Moldoveanu, mesaj clar pentru fani înainte de meciul cu Craiova: „Nu putem rata play-off-ul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  03 Noiembrie 2019, 23:52

PISCITELLI - CIOBOTARIU , PULJIC , M.POPESCU , CORBU - I.FILIP - MRZLJAK - BRITO(mihaiu) , NISTOR , MOLDOVEANU - PEROVIC !!!!! ii vrem inapoi in lot p longher , magureanu si raducan !!!

ioan1964
ioan1964  •  03 Noiembrie 2019, 22:01

cu asta sunt de-acord cehul este doua clase peste barbutist! El se pricepe mai mult la zaruri si ci VIVA pe maidan in rest ce sa faca !?

ioan1964
ioan1964  •  03 Noiembrie 2019, 21:59

mare jucator Sorescu asta il stiu de la Timisoara numai numele de el! Ma lasati cu el cu tot ,nu are dinamo pe cine baga sa-l sune pe CRISTEA, don joanul si acum are valoare mai mare decat acest sorescu!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează