FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - DINAMO

U CRAIOVA - DINAMO // VIDEO Robert Moldoveanu, mesaj clar pentru fani înainte de meciul cu Craiova: „Nu putem rata play-off-ul”

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 12:33

U Craiova - Dinamo // Robert Moldoveanu, 20 de ani, le dă speranțe roș-albilor înaintea partidei cu U Craiova, după o serie de 6 meciuri la rând fără eșec, în toate competițiile, dintre care 5 victorii și o remiză cu FCSB.

  • Craiova - Dinamo se joacă luni, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport

A fost promovat la prima echipă a „câinilor„ de către Mircea Rednic în vara 2015, în cantonamentul de la Baveno (Italia), apoi a urmat pentru el o accidentare cruntă ce l-a ținut departe de gazon aproape un sezon.
A fost campion la juniorii A, iar acum, la 20 de ani și jumătate, ajutat și de legea U21, a devenit titular în formația lui Dusan Uhrin. Robert Moldoveanu a prins cheag în ultima lună, de când Dinamo a legat o serie de cinci victorii și o remiză în ultimele 6 partide consecutive în toate competițiile.

Devine un om de Cupa României: cu UTA (3-1) a marcat o dată, cu Foresta Suceava (4-0) a dat un gol, două assist-uri și a avut o "foarfecă" în care mingea a lovit bara.

„Sunt fericit că am pus și eu umărul la o victorie care a mai așezat o cărămidă pentru a recrea acel Dinamo care învinge meci de meci. Nu știu ce aș decide dacă aș fi pus să aleg între trofeul Cupei României, care ne-ar duce în cupele europene, și play-off-ul Ligii 1, cel mai important obiectiv imediat al clubului. Oricum, eu zic că Dinamo nu are cum rata play-off-ul în acest sezon. La ce motivație există și la cum jucăm, vom ajunge sigur în primele 6” a declarat fotbalistul pentru Gazeta Sporturilor.

1singur gol în acest sezon de Liga 1 în 12 meciuri pentru „câini"

„Nu sunt eu în măsură să analizez ceea ce face sau ceea ce spune domnul Negoiță. Eu, ca fotbalist, trebuie să dau totul pe teren, iar lucrurile mai puțin bune mă întăresc. Sper să marchez cât mai repede din foarfecă. Mi-a ieșit în primăvară, când eram la Petrolul Ploiești. Sunt un pic dezamăgit că încă nu am reușit și-n tricoul lui Dinamo, dar nu e timpul pierdut"
Robert Moldoveanu, atacant Dinamo

7 goluriîn 17 meciuri a înscris Moldoveanu pentru Petrolul Ploiești în prima jumătate din 2019

Mihai Bălașa, doar în tribune

Victor Pițurcă nu se va putea baza pe unul dintre titularii cerți ai lui în vederea meciului de mâine de la Severin. Mihai Bălașa a cumulat 4 cartonașe galbene și va fi spectator contra "câinilor". Fundașul de 24 de ani e singurul dintre fotbaliștii Craiovei și ai lui Dinamo cu câte trei cartonașe galbene care a primit avertisment runda trecută. Mateiu, Bărbuț, respectiv Nistor, Ciobotariu și Mihai Popescu nu au primit cartonaș. Până la duelul cu Dinamo, Bălașa a ratat o singură partidă de când a venit de la FCSB în Bănie, tocmai cea a oltenilor împotriva fostei sale echipe. 

Cu CFR pe „Dinamo”

Dinamo joacă la Severin contra „juveților„, după care primește acasă pe CFR Cluj, pe 10 noiembrie. Roș-albii voiau să dispute pe Național Arena partida cu campionii, doar că vor fi nevoiți să joace tot în Ștefan cel Mare. Confruntarea este cu 5 zile înainte de partida României cu Suedia, ce se desfășoară pe cel mai mare stadion al țării, astfel că FRF vrea să protejeze suprafața de joc. „Câinii” au pus în vânzare tichetele pentru meci, 10, 15 respectiv 20 de lei. 

„Nu vor muri„

Nu s-a putut la Dinamo, a ajuns la Sepsi, manager general, dar nu crede că roș-albii vor intra în colaps după anunțul lui Negoiță. Cornel Șfaițer, care nu și-a ascuns niciodată simpatiile dinamoviste, a comentat pentru GSP: 

„Câinii” au un brand, un club mare, care nu va muri! Echipa stă bine, nu se va pierde, iar Nistor e în mare formă. Chiar dacă Negoiță a făcut un pas spate, se va găsi cine să preia Dinamo. Eu zic că Sepsi se va califica în play-off, chiar dacă acum e campioana remizelor. Vrem să scoatem un rezultat mare cu FCSB"

CITEȘTE ȘI: 

Comentariu-analiză de Dan Udrea » Ionuț Negoiță, mediocru ca Borcea & Badea, dar n-a devalizat Dinamo ca B&B!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
100002473541087
Danut Ognean  •  03 Noiembrie 2019, 18:46

dinamo va juca in playoff spre disperarea fcsbeilor

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  03 Noiembrie 2019, 17:59
Postat de dansy pe 03 Noiembrie 2019, 17:17

Incercati sa contabilizati in cate din ultimele 6 partide Dinamo a fost ajutata de arbitri si pe urma mai vorbim.

In niciuna. Nu am vazut in ultimele meciuri greseli de arbitraj nici in favoarea si nici in defavoarea celor de la Dinamo

dansy
dansy  •  03 Noiembrie 2019, 17:17

Incercati sa contabilizati in cate din ultimele 6 partide Dinamo a fost ajutata de arbitri si pe urma mai vorbim.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează