FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE EXCLUSIV // Florin Prunea, prima reacție despre un transfer al lui Adnan Aganovici la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2019 13:51

Dinamo a rezolvat două transferuri în această vară, pe Cătălin Staton (DETALII AICI) și pe Alexandru Răuță (DETALII AICI), iar oficialii din Ștefan cel Mare continuă să caute jucători pentru sezonul viitor.

Conform unor informații, oficialii dinamoviști s-au interesat și de Adnan Aganovic, mijlocaș de 31 de ani, pe care Ioan Andone l-a mai dorit în trecut în „Ștefan cel Mare”, dar atunci nu s-a ajuns la niciun acord.

Dacă mutarea s-ar realiza, mijlocaşul croat ar primi de la Dinamo undeva la 6.000 de euro pe lună, dar și alte bonusuri de performanță, toate stipulate exact în contract.

 Oficial, Florin Prunea, noul manager al echipei, a declarat în replică: „Cu tot respectul pentru cariera lui Aganovic, e un jucător care însă nu ne interesează și nici n-am purtat vreo discuție legată de transferul lui”.

Jucătorul croat este legitimat la formația cipriotă AEL Limassol și mai are un an de contract, iar în ultimele zile au existat mai multe discuții și tatonări pe marginea unui posibil transfer la București. În România, Aganovici a mai jucat la FC Brașov, Viitorul și FCSB.

250.000 €este cota de piață pe care o are în acest moment Adnan Aganovici, fotbalist care a câștigat Cupa Ciprului cu AEL Limassol

Ar vrea să mai joace pentru Hagi

Adnan a rămas în relații foarte bune cu cei de la Viitorul și n-ar spune  „nu" unei posibile reveniri la Constanța. "Eu sunt un băiat cu caracter. Am plecat de la Viitorul cu capul sus, însă ceva despre domnul Hagi trebuie să spun şi o voi spune mereu. E tatăl meu din România, am avut cele mai bune relaţii posibile, îi voi păstra întotdeauna un foarte mare respect", spunea Aganovic în momentul în care a plecat de la Viitorul.

Citește și:

EXCLUSIV Florentin Matei la Dinamo? „Câinii” pun la cale un transfer cu totul surprinzător + Prunea confirmă GSP: „Ne place Mrzljak”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  13 Iunie 2019, 20:10

Sunt sportivi despre care indiferent dacă s-au lăsat sau sunt vagabonzi, GSP nu îi uită, îi umflă, îi bagă în seamă și îi scoate din mulțime. În schimb sunt sportivi mari și embleme despre care GSP are vorbe urâte și le dă temelie cu obstinație

calinescu_
calinescu_  •  13 Iunie 2019, 16:43

BRAVO PRUNEA ....!!!! ROPOTAN SI LAURENTIU RUS , EI SUNT CAINI ADEVARATI ...!!!

coriolanus
coriolanus  •  13 Iunie 2019, 16:41
Postat de dinamo_fan pe 13 Iunie 2019, 14:00

de unde ii gasiti oare pe astia ? numai caviar peste caviar. unul tanar de la echipa de juniori promovati ?

Chiar surprinzator nume.. Aganovici.. :)).. Pana nu scapati de Negoita e vai de voi..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează