FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // UPDATE VIDEO Brito a semnat cu Dinamo! Primele imagini cu el în cantonamentul „câinilor”

Foto: Cristi Preda / Marbella +5   FOTO
Foto: Cristi Preda / Marbella

Articol de , - Publicat duminica, 30 iunie 2019 15:26

Armindo Rodrigues Mendes Furtado (Brito), în vârstă de 31 de ani, a semnat cu Dinamo.

update

Jucătorul a ajuns în cantonamentul lui Dinamo. Iată primele imagini de la corespondenții GSP în Spania:

update 

Dinamo a oficializat în această dimineață transferul lui Brito. „FC Dinamo București a ajuns la acord cu mijlocașul portughez Armindo Rodrigues Mendes Furtado (Brito) pentru a evolua la echipa din Ștefan cel Mare”, se arată în comunicatul emis de club.

UPDATE 12:20

GSP.ro a aflat că Brito a semnat contractul cu Dinamo, iar în cursul zilei de duminică va ajunge în cantonamentul de la Marbella sub comanda lui Eugen Neagoe!

ȘTIREA INIȚIALĂ

Așa cum GSP.ro anunța în urmă cu o săptămână (DETALII AICI), portughezul vine din postura de jucător liber de contract și se va alătura în acest sfârșit de săptămână lotului pregătit de către Eugen Neagoe.

Mijlocaș ofensiv, Brito a jucat ultima dată în Grecia, la Xanthi, iar de-a lungul carierei a mai trecut pe la echipe precum Maritimo, Boavista, Gil Vicente, Toreense, Sertanense și Lagoa.

Dinamo i-a mai transferat în această vară pe Riccardo Piscitelli (25 de ani, portar), Kevin Bru (30 de ani, mijlocaș central), Gabriel Moura (31 de ani, fundaș dreapta), Slavko Perovic (30 de ani, atacant), Florin Bejan (28 de ani, fundaș central), Andrei Sin (27 de ani, mijlocaș), Alexandru Răuță (27 de ani, mijlocaș), Cătălin Straton (29 de ani, portar) și Robert Moldoveanu (20 de ani, atacant).

VEZI ȘI:

EXCLUSIV // FOTO+VIDEO Riccardo Piscitelli și Kevin Bru au sosit în cantonamentul „câinilor”! Montini: „Ragazzo, ia Dinamo în serios! Poți deveni un star”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
ionut.07
ionut.07  •  30 Iunie 2019, 16:19
Postat de popescu222 pe 30 Iunie 2019, 09:48

Din montaj pare un fel de Zenke cu mai putine kile. Energic, stie un pic cu mingea, ii place sa iasa in lateral, centreaza binisor dar suteaza destul de slab. Una peste alta, bun pentru saracia de la Dinamo. Cand scapam de saracie, apropo?

Sa fim seriosi! Niciun tanar care joaca fotbal zi de zi in curtea scolii nu poate fi mai slab decat Zenke, "fratii" Jaadi sau Christovao. In iarna, au venit jucatori mult mai slabi decat cei care au fost indepartati. Daca ar fi ramas acelasi lot, cu mici ajustari, probabil Dinamo ar fi ajuns in play-off. Nu Bratu sau Niculescu au pierdut calificarea in primele 6 echipe, ci jucatori precum Jordan sau acel pordan irlandez. Jucatori adusi de Rednic. Stiu ca de Mircea Rednic ne leaga cele mai frumoase amintiri din ultimii 12 ani, dar ultima campanie de achizitii a fost una dezastroasa. Mai bine sa ramana in amintirea suporterilor cu un trecut glorios, cu acel titlu castigat in 2007. Referitor la campania de transferuri de acum, Moura, Mrzlijak, Bejan sunt jucatori care au fost titulari la echpele din play-off, la fel ca Sin anu' trecut. S-au luat jucatori de la echipe mai bine cotate decat Dinamo. Dinamo nu a fost 2 ani la rand in play-off. Straton e in primii 3 portari din tara, iar jucatorii straini au jucat ca titulari la echipele lor de club in campionate mai puternice decat cel romanesc. Sa speram ca se vor acomoda. Nicio campanie de achiziti nu asigura un succes garantat. Cat despre managementul clubului, sa speram ca va veni si la Dinamo un patron care va investi. Pana atunci, Negoita e o varianta care mentine Dinamo in prima liga si nu repeta traiectoria acelor echipe.

popescu222
popescu222  •  30 Iunie 2019, 09:48

Din montaj pare un fel de Zenke cu mai putine kile. Energic, stie un pic cu mingea, ii place sa iasa in lateral, centreaza binisor dar suteaza destul de slab. Una peste alta, bun pentru saracia de la Dinamo. Cand scapam de saracie, apropo?

danirovl
danirovl  •  29 Iunie 2019, 22:55

Baaaaa orice loc in afara de 1 e un sezon ratat la dinamo!!! Nu n e mai aburiti cu play off ...nu ma intereseza ca e locul 13 sau locul 2...va bateti la campionat!!! Vedeti ca ratam obiectivul de vreo 12 ani...sau cati or fi!!! ...sa nu mai aud ca avem obiectiv playoffu ca imi vine sa vomit,si nu pot sa pun emoticon la astia

Vezi toate comentariile (30)
Comentează