FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo se desparte de încă un jucător » Clubul confirmă mutarea: "E de acord, se află deja la noi"

Alin Dudea a strâns 25 de meciuri în tricoul
Alin Dudea a strâns 25 de meciuri în tricoul "câinilor" // FOTO: GSP

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2018 15:50

GSP.ro a scris încă de acum 10 zile despre posibilitatea ca Alin Dudea, 21 de ani, să o părăsească pe Dinamo în această vară, din moment ce nu mai prinde nici lotul în echipa lui Bratu.

Fotbalistului i s-a găsit deja o destinație, urmând să fie împrumutat timp de un sezon la formația din liga secundă Chindia Târgoviște.

Marcel Ghergu, președintele echipei dâmbovițene, a confirmat astăzi faptul că Dudea va ajunge la Chindia.

"În mare măsură, transferul e rezolvat. Urmează să stabilim luni toate detaliile. Pot să confirm discuțiile cu fotbalistul, el se află deja la Târgoviște. Probabil luni sau marți vom finaliza transferul. E vorba de un împrumut pe un an de zile.

Avem o relație bună cu Dinamo. Am mai luat jucători de acolo, ne-am folosit de ei, i-am sprijinit, iar ei ne-au ajutat, a fost o colaborare bună.  Fotbalistul e de acord cu mutarea, am discutat. A acceptat ideea împrumutului, probabil își dorește să joace", a declarat Marcel Ghergu pentru GSP.ro.

Dudea nu a jucat niciun minut în noul sezon. Mai mult, nu s-a aflat deloc în lot în primele 6 etape. Acesta poate fi folosit atât în centrul apărării cât și în linia mediană și a bifat 8 apariții pentru Dinamo în play-out-ul sezonului trecut.

400.000 €e cota de piață a lui Alin Dudea, conform transfermarkt

25 de meciuri
are Dudea pentru Dinamo all-time. A fost adus de la Craiova în 2014

Chindia l-a vrut iar pe Neicuțescu, bratu s-a opus

Fundașul Denis Ciobotariu (20 de ani) și atacantul Mihai Neicuțescu (19 ani) au fost doi jucători împrumutați sezonul trecut de Dinamo la Chindia. Ambii s-au întors în "Ștefan cel Mare" în această vară și au prins minute la prima echipă.

Marcel Ghergu a mai dezvăluit că, în urmă cu două săptămâni, a purtat discuții cu oficialii dinamoviști pentru un nou împrumut al lui Neicuțescu, dar negocierile nu s-au mai finalizat după ce Bratu a anunțat că vârful intră în vederile lui pentru actualul sezon

21 de minute
a prins Neicuțescu în acest sezon, în înfrângerea lui Dinamo de la Mediaș, 2-3. A fost, de asemenea, rezervă în meciul cu FCSB, 3-3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
rocky2
rocky2  •  26 August 2018, 22:25
Postat de mosvasile pe 26 August 2018, 20:39

Chiar acum 5 minute David a declarat ca Dudea va fi imprumutat!

Gsp vrea sa induca faptul ca e un lucru rau ca un jucator e imprumutat! Dar daca ciobanul imprumuta jucatori finului Pandele e ceva normal!

mosvasile
mosvasile  •  26 August 2018, 20:39

Chiar acum 5 minute David a declarat ca Dudea va fi imprumutat!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  26 August 2018, 18:54

BAFTA , la anu este inapoi !!! MUTIU - DELORGE , EHMANN , POPESCU , R.GRIGORE - HANCA(i.serban) , GOMELT - POPOVICI , MOLDOVEANU , SALOMAO - PESIC(popa) !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează