FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo și-a ales căpitanii pentru noul sezon » Cei 3 vor fi prezenți la prezentarea noilor echipamente

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 12:17

Căpitanii lui Dinamo în sezonul următor vor fi, în această ordine, Steliano Filip, Sergiu Hanca și Ionuț Nedelcearu, după cum a fost stabilit odată cu plecarea lui Palici.

Cei trei vor fi prezenți la evenimentul în cadrul căruia vor fi prezentate noile echipamente ale "câinilor", din stagiunea 2017-2018, alături de Rivaldinho și Penedo. Prezentarea va avea loc miercuri, de la ora 17:00, Muzeul Sportului Dinamo.

În vârstă de 23 de ani, Filip este cel mai vechi fotbalist din actuala "haită". El s-a numărat printre liderii din teren ai formaţiei în ultimele două sezoane, iar şefii vor să-i ofere prin banderolă şi garanţia că este apreciat ca să rămână pe mai departe în Ştefan cel Mare.

Al doilea lider din teren al "câinilor" va fi Sergiu Hanca, naşul lui Filip. Mijlocaşul de 25 de ani a avut un sezon remarcabil şi este considerat unul dintre cei mai importanţi oameni ai echipei, fiind probabil cel mai apreciat fotbalist de către suporteri. 

Nedelcearu (21 de ani) a fost crescut la academia lui Dinamo și este unul dintre fotbaliștii de bază din echipa lui Contra, în ciuda faptului că la începutul verii a fost implicat într-un scandal disciplinar la echipa de tineret a României (detalii AICI).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
rinist
rinist  •  12 Iulie 2017, 14:09
Postat de valyomanyd pe 12 Iulie 2017, 13:42

Vad ca Nedelcearu s-a incadrat perfect ! Daca mai confirma anul asta cel putin unul, e excelent !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rinist
rinist  •  12 Iulie 2017, 14:05
Postat de mariuss72 pe 12 Iulie 2017, 13:48

Gigimea are impresia ca trebuie sa arunci cu banii in nestire, ca la lautari, ca sa ai rezultate.

Gresit! trebuie sa fii atat de sarac incat sa-ti permiti doar o ceata de postaci care sa transforme toate mizeriile tale in succese de rasunet, pentru o ciorba

mariuss72
mariuss72  •  12 Iulie 2017, 14:03
Postat de unico_biancorossi pe 12 Iulie 2017, 13:49

e cu totul altceva. 1-2 la cca 3 ani, deja ar fi o rata excelenta de succes. nu poti integra decat 1-2 in minim 3 ani. cam asta e rata la juniorii romani. viitorul e o exceptie, ei au jucat mereu impreuna, au crescut impreuna, au devenit seniori impreuna. e ceva de exceptie. dar regula e alta.

La Viitorul a fost alta treaba, in primul rind ei nu au avut si nu vor avea niciodata presiunea care este la cluburile mari. La Dinamo e mereu presiune, din partea suporterilor, din partea media, e traditia care obliga la rezultate bune mereu...la ei nu a fost asa ceva, plus ca au crescut impreuna, s-au sudat ca echipa.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează