FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

UPDATE Scandal la națională! Patru dinamoviști au băut alcool în avion și au fost excluși din lot! Prima reacție de la Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 22 martie 2017 06:57

Convocați la naționala de tineret pentru un cantonament în Spania, patru jucători de la Dinamo au comis-o grav!

Este vorba despre Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu (acesta din urmă împrumutat de roș-albi la Sepsi Sf. Gheorghe, în liga secundă). 

update 10:20

Cristi Dulca, fostul antrenorul al naționalei de tineret, a vorbit pentru GSP.RO despre gestul celor 4 jucători.

"Eu nu am vorbit cu nimeni de acolo și nu știu ce s-a întâmplat. Dacă este vorba de alcool, este regretabil. Copiii aceștia nu conștientizează importanța tricoului pe care îl poartă și ce onoare este să fii la naționala de tineret.

Este anticamera naționalei mari. De acolo mai este doar un pas.
Eu, cât am fost acolo, timp de 2 ani, nu am avut incidente de acest gen. O singură dată l-am certat pe Brănescu, pentru că a luat un cartonaș roșu.

Nu înțeleg de ce au făcut așa ceva. Și cu mine, la masă, băieții mai spuneau că vor să bea un pahar de vin la masă sau o bere după recuperare. Dar mi se pare normal ca totul să se facă cu acceptul antrenorului, nu de capul jucătorilor", a spus Dulca pentru GSP.RO.

update 09:50

Gabi Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a vorbit pentru GSP.RO 

"Am încercat să vorbesc cu Isăilă, dar are telefonul închis. Până nu vorbesc cu selecționerul, nu am de unde să știu ce s-a întâmplat.

Eu îi știu foarte bine pe jucători și știu că nu pun alcool în gură. Dacă au făcut asta, înseamnă că nu au fost supravegheați", a spus Răduță pentru GSP.RO.

UPDATE 09:10

Potrivit informațiilor GSP.RO, Daniel Isăilă, selecționerul echipei de tineret, a vorbit cu jucătorii și a decis să-i trimită acasă.

Cei 4 au cumpărat băuturi alcoolice înainte să decoleze avionul și au consumat în timpul zborului. Dinamoviștii au zburat cu o cursă de linie și se pare că pasagerii aeronavei au fost cei care și-au dat seama că jucătorii au consumat alcool.

Vlad Olteanu, unul dintre cei 4 jucători, a împlinit ieri, pe 21 martie, 21 de ani.

Știrea inițială:

Federația a confirmat incidentul într-un comunicat postat târziu în noapte pe site-ul oficial:

"Selecționerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a constatat abateri disciplinare grave din partea celor 4 jucători. FRF consideră că performanța nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal. Decizia staff-ului U21 în urma acestei abateri va fi comunicată miercuri, 22 martie".

Tudor Silviu Samuilă, jurnalist Dolce Sport, a dezvăluit pe Facebook ce au făcut cei patru dinamoviști: "Nedelcearu, Patrick Petre, Dudea și Olteanu au băut în avionul care ducea lotul spre Spania! Scandalul e cât casa!". 

Cel mai probabil, FRF va anunța azi excluderea celor 4 fotbaliști din lot. Naționala U21 se deplasa către Spania, unde va juca și două meciuri de verificare, cu Rusia și cu Danemarca. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
andrei.f
andrei.f  •  23 Martie 2017, 14:52

Doar Dinamo Bucureşti !

fangigi
fangigi  •  22 Martie 2017, 18:28

Iar faceti din tantar armasar deontologilor! Le-a luat cineva alcolemia sa vada daca erau beti?

kris09
kris09  •  22 Martie 2017, 18:04
Postat de khal_37 pe 22 Martie 2017, 14:47

Sa știe toată Europa si Brazilia că ei sunt...doar dinamo.

de ce ar trebui să ştie Europa şi Brazilia că refulează frustrarea din tine?

Vezi toate comentariile (85)
Comentează
Close