FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV "Doar Dinamo București" e peste hotare! Mișcarea de ultimă oră pregătită de suporterii PCH

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 09:39

Proiectul socios "Doar Dinamo București" depășește granițele țării și în perioada următoare va ajunge la Londra.

Sursele GSP susțin că fanii PCH vor merge în mai multe județe din țară, dar și din străinătate pentru a face cunoscut proiectul ce se vrea a fi unul revoluționar. Asta după ce și-au prezentat noul proiect la Opera Națională din București.

"Pe 17 iunie lansăm acest proiect la Iași. Vor fi prezenți foarte mulți suporteri din zonă. În perioada următoare vom merge în Cluj și Londra. De ce Londra? Pentru că Londra e primul oraș din Diaspora din punct de vedere al aprecierilor pe contul oficial de Facebook al PCH. Tot programul e bazat pe studii, nu e făcut așa de capul nostru. Cei mai mulți dinamoviști sunt în Londra.

Din cele 110.000 de like-uri de pe contul de Facebook al Peluzei «Cătălin Hîldan», 30.000 vin din București, apoi primul oraș din Diaspora este Londra cu 5 mii și ceva de aprecieri. Poate că mulți s-ar fi așteptat ca în Spania sau în Italia să fie mai mulți dinamoviști pentru că numărul românilor e mare, însă adevărul e că cei mai mulți «câini» sunt în Londra", a declarat o sursă din anturajul PCH.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
rocky2
rocky2  •  07 Iunie 2018, 11:53
Postat de rjka pe 07 Iunie 2018, 11:20

Pai ca sa nu mai existe nici o discuție , uitate la mitingul PSD făcut acum câțiva ani pe național arena și o săi vezi pe membri pch la acel miting așa ca nu mai vorbiți aiurea .

Unde ai facut scoala primara? La fara trecventa, sau ai urmat un curs prin corespondenta?

rocky2
rocky2  •  07 Iunie 2018, 11:49
Postat de jefuitor pe 07 Iunie 2018, 10:10

E imposibil ca cei mai multi dinamovisti sa fie in Spania pentru ca toata lumea stie ca acolo sunt capsunarii fcsbisti. :))))

Gigi-i trimite direct pe muntele Athos!

rjka
rjka  •  07 Iunie 2018, 11:20

Pai ca sa nu mai existe nici o discuție , uitate la mitingul PSD făcut acum câțiva ani pe național arena și o săi vezi pe membri pch la acel miting așa ca nu mai vorbiți aiurea .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează