FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Dorinel Munteanu, despre cele mai grele momente ale vieții: „Mulți mi-au cântat prohodul, dar am avut îngerași lângă mine”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 12:27 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 17:59

Dorinel Munteanu, liderul selecțiilor la echipa națională de fotbal a României (134 de prezențe și 16 goluri) a vorbit despre problemele pe care le-a avut în ultimii ani și cum a reușit să revină cu picioarele pe pâmânt. Fostul internațional a vorbit și despre echipa națională.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Dorinel, tu ai mai multe selecții decât Hagi. Ai simțit vreo invidie din partea lui?
- Invidie din partea lui Hagi? Nu, nu. A fost oricum mai bun ca mine. Eu l-am depășit pe Gică pentru că am fost mult mai constant. Uitați-vă în statistică începând cu meciul 124 al meu: în toate meciurile de după, randamentul meu a fost printre primii doi sau trei la fiecare joc. Vreau să studiați!

- Știi că au fost tot felul de scenarii.
- Eu n-am fost ținut la echipa națională de Pițurcă, despre care s-a zvonit că are un conflict cu Gică Hagi și de-asta mă susține pe mine. Hagi din punctul meu de vedere este cel mai bun jucător român all time, chiar dacă i-am mai avut pe Dobrin și pe Balaci. Asta nu înseamnă că n-am avut dreptul să-l depășesc! Eu m-am lăsat la 40 de ani, el la 33. Nu m-au afectat niciodată poveștile. Cu colegii mei, chiar dacă am avut opinii diferite, nu pot să fiu niciodată supărat. Niciodată! Așa ne-am creat legătura, cât timp am jucat împreună.

- Deci nu ești certat cu nimeni.
- Nu, doar Ganezul a avut niște reacții mai ciudate la adresa mea, dar nu-i port pică, sunt prieten cu el.

- Acum tu ce faci?
- Locuiesc la Galați, m-am recăsătorit. Am casă la Cluj, Galați și București. La Reșița am avut unele experiențe care m-au afectat foarte mult, dar nu cred că acolo mai mă voi întoarce. Sunt dezamăgit...

- Ai și divorțat de prima ta soție!
- Am pierdut mult la divorț, foarte mult. Dar m-a ajutat Dumnezeu mi-am revenit. Am avut doi ani de rătăcire, cum fiecare om îl poate avea. M-am apucat de băutură, dar m-a ajutat Dumnezeu să-mi revin, m-am recăsătorit și mi-am regăsit echilibrul. Important e că am trecut peste acea perioadă. Acum am intrat în rândul oamenilor normali. Mulți mi-au cântat prohodul, dar am avut îngerași și soția lângă mine și mi-am revenit.

A avut un mariaj nefericit

EXCLUSIV Dorinel Munteanu, despre cele mai grele momente ale vieții: „Mulți mi-au cântat prohodul, dar am avut îngerași lângă mine”

Dorinel Munteanu s-a despărțit, în 2015, de Simona, (foto) femeia care i-a stat alături timp de 27 de ani. Motivul pentru care au divorțat au fost problemele mari pe care Dorinel le-a avut cu alcoolul. În urma separării, fosta soţie s-a ales cu mare parte din averea lui Munti, printre care şi casa din Koln! Munteanu s-a recăsătorit de curând, dar nu a dezvăluit identitatea noi sale soții. „Am început o nouă viață. Ea m-a ajutat enorm să renunț la băutură. Acum mai beau doar câte o bere fără alcool, dar extrem de rar. Sau seara, din când în când, un pahar de vin, cu soția”, spune acesta.

Citește și:

EXCLUSIV Gică Hagi își anunță revenirea: „Atât vă zic! Am luat-o de pe câmp și pot să devin cel mai bun în lume”

EXCLUSIV Duckadam, totul despre relația cu familia Ceaușescu: „Lumea a rămas cu impresia că n-am curajul să o spun! Și acum mă întreabă cum am fost împușcat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează