FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV După ce a fost dat afară, Oleg Protasov îl atacă pe Ioan Niculae: "Dacă scriu o carte cu ce e la Astra, o sa iasă un thriller"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 14:59

Oleg Protasov a rezistat doar nouă etape la Astra şi a fost demis de patronul Ioan Niculae, chiar dacă nu a pierdut nici un meci în Liga 1.

Antrenorul ucrainean a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în care critică situaţia de la echipă şi pe Ioan Niculae.

"Am găsit un club cu mari carenţe organizatorice şi cu jucători dezbinaţi, mai ales din cauze financiare. Echipa face în fiecare zi naveta de la Bucureşti la Giurgiu, unde nu avem nici un fel de condiţii. Practic, Astra este ca o echipă fără casă.

Eu am comunicat patronului şi celor din coducere problemele, dar mereu ni se spunea că se rezolvă mîine sau săptămîna viitoare. Nu se făcea nimic!

Eu am avut o listă de jucători pe care îi doream, dar mi s-a spus că pot transfera doar jucători liberi de contract şi care nu cer contracte mari.

Am greşit şi eu, poate cel mai mult, pentru că nu am reuşit să îi motivez pe jucători şi să îi fac să fie mai determinaţi.

Au fost multe probleme, nu pot să le spun pe toate. Dacă o să scriu o carte despre experienţa de la Astra, sigur o sa iasă un thriller, o carte de groază", a spus Oleg Protasov pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul integral poate fi citit  în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau în platforma Gazeta Digitală – AICI

Alte materiale exclusiv print care pot fi citite şi în ediţia digitală:

✓ Steaua spre Buzău! Gigi Becali îşi pune echipa la adăpost

✓ Reportaj » Campioana nedoborîtă de Alzheimer. La 82 de ani, handbalista Ileana Kolesnicov Giulescu e "o minune medicală"

✓ Corespondenţă din Munchen » Înaintea marelui examen de mîine al lui Şahtior, Gazeta a vizitat fastuosul muzeu al lui Bayern

✓ Gazeta l-a vizitat pe Doroftei în pub-ul lui din Ploieşti, iar fostul campion a gătit un fel de mîncare invenţie proprie


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  10 Martie 2015, 20:56

pai cam asta e viata antrenorilor,fara rezultate cum e protasov, esti chemat acolo unde multi altii n-ar veni niciodata ...

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  10 Martie 2015, 17:29

"Dacă scriu o carte cu ce e la Astra, o sa iasă un thriller" ... Dacă în respectiva carte va menționa și de meciul Astra - Dinamo atunci am putea vorbi chiar de o carte..."horror"!!

nebraska
nebraska  •  10 Martie 2015, 16:51
Postat de valiza.epo pe 10 Martie 2015, 16:21

Protasov este penibil. Dupa ce a fost antrenor (?!) la Gigi Becali se mai mira de ceva in fotbalul romanesc?!

Doar Bergodi a avut sange in el si l-a dat afara din vestiar pe infractor....restul au acceptat umili echipele dictate de luceafăr.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează