FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI, DUMINICĂ, 18:00, TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP.RO

EXCLUSIV După o experiență teribilă la CFR, și-a revenit și amenință: ”Plângeam noapte de noapte, voiam să mă las de fotbal! Sper să marchez cu FCSB”

Yasin Hamed este deja în al treilea sezon de Liga 1, cu toate că are 18 ani și 8 luni FOTO Raed Krishan
Yasin Hamed este deja în al treilea sezon de Liga 1, cu toate că are 18 ani și 8 luni FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 16 august 2018 09:00

Mijlocașul de 18 ani al covăsnenilor, Yasin Hamed, amenință FCSB pentru meciul de duminică, promite noi goluri, după ce a avut o viață amară la CFR.

Yasin Hamed a înscris etapa trecută primul său gol stagional pentru Sepsi, la 3-0 cu Poli Iași, și are planuri mari în perspectiva meciului cu FCSB de duminică seară. Puștiul de 18 ani a mărturisit într-un interviu acordat Gazetei că e împins de la spate de o dorință uriașă de a se afirma.

A suferit un prim șoc al tinereții în cele 6 luni petrecute în Gruia, în prima parte a ediției precedente, când deși n-a bifat niciun minut pentru campioană, deși a fost de 10 ori rezervă. Experiența de la Cluj a fost teribilă pentru mijlocaș.

"Măcar câteva secunde"

"Aș fi meritat o șansă sau o jumătate de șansă. Am prins lotul lărgit în 12 partide în toate competițiile și n-am jucat nicio secundă. Niciuna! Și au fost destule meciuri când era 3-0 în minutul 70, iar eu eram ocolit... Așa au vrut cei de acolo, eu n-am avut ce să fac altceva decât să mă supun. Dar a fost urât de tot. Plângeam noapte de noapte, voiam să mă las de fotbal! Vă dau cuvântul. Părinții nu știau ce să-mi mai facă. Iar când mergeam la echipa a doua a Clujului, cu psihicul la pământ, nu eram în stare să dau o pasă de 5 metri. Nimeni nu vorbea cu mine, nimeni nu se interesa de mine. La Sepsi, cu fiecare zi, am renăscut și sunt alt om", a dezvăluit Hamed.

"Peste 5 goluri"

Are planuri mari, cu tupeul vârstei: "Până în iarnă, vreau să dau peste 5-6 goluri și apoi voi mai vedea. Simt că am mai multă încredere în mine, iar oamenii de la Sepsi îmi dau energie. Sper să-i răsplătesc și contra celor de la FCSB, să continuu pe panta ascendentă și să mai marchez. Cu toate că adversarul de duminică are cea mai bună echipă din România. Dar și noi jucăm bine, eu cred că va fi un meci echilibrat".

Ocolit la Under 19

Tânărul mijlocaș de bandă visează să asculte și imnul național: "Nu știu ce așteptări să am cu echipa națională de tineret. Ediția trecută, am jucat aproape meci de meci la Sepsi și nu m-au chemat la Under 19. Măcar o convocare. Când eram la CFR, m-au chemat o dată în Danemarca, după care nimic. Eu vreau să joc pentru România, sunt născut aici, mă pregătesc pentru asta, încerc să fiu cât mai bun, apoi vom vedea".

1
gol și un assist are Hamed pentru Sepsi în 4 meciuri. Plus un gol și o pasă decisivă în primăvară în 15 partide pentru covăsneni

250.000 €este cota tânărului fotbalist pe transfermarkt

"Mi-am regăsit bucuria de a juca fotbal, acum visez iar să ajung la cel mai înalt nivel în fotbal, într-un campionat foarte puternic. Îmi doresc să fiu cu Sepsi în play-off, pentru început"
Yasin Hamed, mijlocaș Sepsi

"Tandia mi se pare cel mai bun fotbalist din România. Sau măcar în primii 3. Dacă juca la FCSB acum și dădea golurile pe care le are la Sepsi, numai despre el se vorbea, era transferat peste tot în Europa"
Yasin Hamed, mijlocaș Sepsi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
bazileon
bazileon  •  16 August 2018, 17:02
Postat de alenb pe 16 August 2018, 15:18

Arabetele asta sa joace pt Romania? Asta ar mai lipsi din echipa de gloabe sa devenim echipa de camile :))

*** prost, romanas cu ifose, *** *** *** de unde ai ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  16 August 2018, 15:18

Arabetele asta sa joace pt Romania? Asta ar mai lipsi din echipa de gloabe sa devenim echipa de camile :))

1198766430181192
Abigail Laslas  •  16 August 2018, 14:51
Postat de poison_5 pe 16 August 2018, 13:19

Nu am încurcat niciun cont, era o ironie pe față. Te apreciez pt simtul umorului. Salut si hai cu 1-1!

He, he, pasărea mălai visează, și postacul tocmit legume în zamă chioară :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează