FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Eduard Novak anunță când revin spectatorii pe stadioanele din România și cu câte medalii ne vom întoarce de la Jocurile Olimpice: „Și eu am șanse!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 21:00

Eduard Novak, noul ministru al tineretului și sportului, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism şi singurul campion paralimpic din istoria României, vorbește deschis despre planuri și schimbări și se declară convins de faptul că poate să facă lucruri bune pentru sportul românesc.

Noul ministru al sportului crede că vom lua între cinci și șapte medalii la Jocurile Olimpice și spune că va concura la Tokyo în speranța unei noi medalii pentru România. 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Fiind un om de sport, când credeți că vom avea și spectatori pe stadioane?
- Eu îmi imaginez sportul în cele mai bune condiții. Cu spectatori, cu atmosferă. Desigur ținând cont de reglementări, care sunt importante și trebuie respectate. Situația este din ce în ce mai bună, dacă reușim să avem o reglementare clară, iar administratorii de stadioane se vor ține de ele, nu văd de ce nu putem avem spectatori. La 1-3 metri. E un prim pas.

- Deci să înțeleg că vă vedem la Tokyo!
- Nu vreau să renunț! Chiar dacă am ajuns la Minister. Am pus toate activitățile deoparte, acum prioritate este Ministerul. Vreau să înțeleg cum funcționează, să treacă această perioadă de finanțare, de discuții. După să începem implementarea. Primele trei luni o să fie full la Minister, încerc să mă mențin fizic și dacă reușesc din martie până la sfârșit de august să mă pregătesc două ore atunci, la 4 kilometri am șanse de podium.

- Câte medalii credeți vă vom lua la Tokyo?
- Cinci, șapte medalii.

- La ce sporturi?
- La canotaj sută la sută, ce e al doamnei Lipă e al ei. Mi-aș dori să mai am 10 doamne Lipă. Scrimă, poate gimnastică și haltere. Eu sunt foarte optimist în privința viitorului sportului românesc.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU EDUARD NOVAK

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Imagini colosale de acum 24 de ani cu Mircea Lucescu, Andone și Ioanițoaia: „Ce bună e secvența! Ce tânăr era nea Mircea... Dumnezeule!”

VIDEO EXCLUSIV » Gică Hagi, reproșuri în premieră pentru Ianis: „Trebuia sa facă mai multe! Nu poate juca decât pe un post”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
81mada
81mada  •  13 Ianuarie 2021, 21:58

Ba frate nu lipa face medaliile,ea nu are nici un merit, e meritul sportivilor si bineinteles al antrenorilor, ei muncesc ,ea e acolo ca trebuie sa fie , pusa de sistem, un sistem care a produs medalii si cand nu era lipa, normal ca produce si cu lipa, tu fa ceva pentru sport in general daca esti capabil, daca nu, o sa fi o poza in tablou la parter la mts, aa poate la etajul 1 ca nu mai e loc la parter!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează