FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

EXCLUSIV El e primul fotbalist care și-a reziliat contractul cu FCSB » A semnat actele în urmă cu puțin timp: "Steaua a fost un vis devenit realitate!"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 12:47

FCSB a jucat duminică seară ultimul meci din acest an, 2-0 cu Viitorul pe Arena Națională, iar Cătălin Golofca este primul fotbalist care a decis să-și rezilieze contractul cu gruparea roș-albastră.

Acesta s-a prezentat în această dimineață la sediul clubului situat pe Calea Plevnei din București unde a avut o discuție cu președintele Valeriu Argăseală, în urma căreia a decis să semneze rezilierea contactului pe care-l avea cu FCSB și care era valabil până în iunie 2021.

Decizia i-a aparținut în totalitate fotbalistului care a preferat să plece de la Steaua și să se întoarcă la FC Botoșani pentru a juca și nu pentru a sta mai mult rezervă sau să fie trimis să evolueze la echipa secundă a echipei în Liga 3.

"A venit momentul despărțirii mele de cel mai titrat club din fotbalul românesc! Steaua a fost un vis devenit realitate. Am petrecut aici cele mai frumoase momente din cariera mea, dar acum trebuie să mă opresc.

Am simțit emoția marilor fotbaliști atunci când mi s-a cântat imnul Ligii Campionilor. Am jucat pe stadioane pline până la refuz și mi s-a făcut pielea de găină îmbrăcând tricoul Stelei și jucând cu 50.000 de fani în tribune. Ați fost colosali! Și pentru toate astea vă mulțumesc! Au fost fost momente frumoase petrecute aici, chiar dacă nu mi-am îndeplinit toate dorințele stabilite la început. Poate am greșit și eu, dar nu regret deloc niciun moment pe care l-am petrecut la singura echipă din fotbalul românesc care a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

Le mulțumesc tuturor celor din staff, tuturor colegilor mei, dar în primul rând suporterilor steliști! Vă doresc să câștigați titlul de campion, să ajungeți din nou în grupele Ligii Campionilor și să faceți istorie așa cum ne-am propus împreună încă din vară! Mă întorc acasă, la FC Botoșani, acolo unde îmi voi ajuta echipa să realizăm obiectivele propuse. Vă mulțumesc tuturor și să aveți parte de Sărbători cu liniște, iar 2018 să fie mai bun pentru toată lumea", a declarat Golofca.

Golofca, 27 de ani, a jucat 15 meciuri în tricoul FCSB-ului şi a reuşit un gol şi o pasă decisivă.

650.000 €este cota de piață pe care Cătălin Golofca o are în acest moment pe siteul de specialitate transfermarkt.com, aceasta fiind cea mai bună din carieră

Așadar, meciul cu Viitorul a fost ultimul pentru Golofca la Steaua, acesta urmând să revină la Botoşani, de unde Becali l-a cumpărat în vară pentru 400.000 de euro. La Steaua câştigă 7.000 de euro pe lună, iar la gruparea moldavă, înainte de a pleca, avea numai 3.000. Condiţia pusă de mijlocaş pentru a accepta să se întoarcă e să aibă un salariu de măcar 5.000 de euro pe lună, lucru acceptat de şefii Botoşaniului.

"Eu nu mai am cum să îl ţin pe Golofca la Steaua. A avut toate şansele din lume să demonstreze că are valoare de Steaua. Nu mai contează că am pierdut eu de pe urma lui Golofca 400.000 de euro. Asta e viaţa"
Gigi Becali, patron FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Decembrie 2017, 21:21

au cenzurat sclavii penalului din pipera de parca nu e clar pentru toata lumea ce a reprezentat afacerea Golofca. cand toata turma de gigisti striga blaturi atunci acuzatiile sunt fondate ca sunt de partea stapanului.

950753215045415
Ioan Buciumeanu  •  18 Decembrie 2017, 19:42

botșenii echipa ,,satelit” a ciobanului ...hai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  18 Decembrie 2017, 19:08

Golofco , la cât ești de penibil , meritai să rămâi în turmă ...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează